![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей Аз съм по-нуждаещи се от помощ. Аз не знам много за компютрите прав, но аз купих Sony VAIO VGC-LV1S (връзката по-долу) http://www.johnlewis.com/230521496/Product.aspx и брат ми е свързана неговата телевизия си лаптоп с помощта на монитора кабел или нещо такова! Което значи, той използва два екрани за лаптоп. Но в моя компютър не разполага с куплунга, което ми позволява на "монитор кабел", за да се свържете с резервни монитора, което имам. Моля да ви предложи адаптер, ако има такъв, че да използвате, за да приложи друг монитор към моя десктоп VGC - LV1S Благодарности |
|
| |||
| |||
| Искате ли дубликат изображението над две мониторите, или да бъде в състояние да имат 2 отворени приложения, един на всеки екран? Трябва да знаете преди всичко друго.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| 2 отворени приложения, така че можете да плъзнете отворен прозорец над 2 екрани. |
|
| |||
| |||
| Да OK. Не съществува никакво "адаптер" за съжаление, че, тъй като всеки адаптер само ще дублира сигнал до две различни контакти. Ще се нуждаем от нова графична карта с 2 изхода, за да направя това. АТРИБУТИ * Просто следвана връзката, тъй като това е Media Center с борда графика "карта", това не е наистина е възможно, тъй като изходните връзки са физически attatched към дънната платка, а не на "карта". Съжалявам.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Всъщност аз половината взема това обратно. Той е един PCI-E слот, така че да могат да се поберат на картата там и да преминете през които се използват в BIOS. Аз ще видя дали мога да намеря PCI-E карта с два изхода .. ![]() * TBH Аз не знам дали такова нещо съществува, PCI-E x16 карти са най-банален, но мисля за това сега не съм чул за PCI-E карта .. който е единственият вид на резервни слот сте ..
|
| |||
| |||
| Сега се върна, че както е добре! ![]() (I открихме едно: Знам, че wern't очаквах да трябва да купя много допълнителни, нали имат малък бюджет или нещо такова?
|
| |||
| |||
| Уау, брей. :) Е, че единственият вариант? Защото аз просто търсех в една и видели това? http://www.google.co.uk/products/cat...m=1 # PS-продавачи би, че не работи? :) Аз не съм, че най-напредналите компютри! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това ще бъде ужасно латентност особено с прилични размери дисплея. Ако системата е с PCI-Express слот, това вероятно пълен x16, и затова не можете вероятно годни всяко ниско профил PCI-E карта инча Нещо като 8400GS следва да бъдат евтини и работят добре.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Съжалявам, момчета, не разбират напълно това, което говори за всички компютърни жаргон ![]() ![]() аз правя извини! Така че, ще латентност бъде такъв проблем, който го woukd бъде трудно да гледате DVD ти кажа? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Латентност = забавяне.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ необходими моля за VGC-V2 Sony VAIO | Baz | Процесори, дънни платки & RAM | 11 | 7 октомври 2008 13:00 |
| Sony VAIO CR21Z - Някой има ли? | Maverickk | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 15 ноември 2007 12:17 |
| Sony VAIO съвети моля! | phoenix221984 | Лаптопи, Mobiles & текст | 10 | 27 Юли 2007 11:48 |
| SONY VAIO VGX-XL201 | RUMBLERIDER2 | Общи Хардуер Чат | 1 | 23rd Oct 2006 09:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |