![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hej I'm potřebovat nějakou pomoc. Nevím nic o počítačích pravdu, ale já si koupil Sony Vaio VGC-LV1S (odkaz níže) http://www.johnlewis.com/230521496/Product.aspx a můj bratr má souvisí jeho televize na svém notebooku sledovat pomocí kabelu nebo něco takového! Což znamená, že používá dvě obrazovky pro svůj laptop. Ale můj počítač nemá konektor, který umožňuje mi na "sledování kabelové" připojení k náhradní sledovat i sami. Prosím můžete navrhnout adaptér, pokud je ten, který lze použít i na jiné připojit monitor k mé pracovní ploše VGC - LV1S Díky |
|
| |||
| |||
| Chcete duplikovat obraz přes dva monitory, nebo mít 2 aplikace otevřené, po jednom na každé obrazovce? Potřebujete vědět před cokoliv jiného.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| 2 otevřené aplikace, takže můžete přetáhnout otevřené okno přes 2 obrazovky. |
|
| |||
| |||
| Jo ok. Neexistuje žádná "adaptér" pro které, bohužel, jak je vidět žádné adaptér pouze duplikát signálu do dvou různých zásuvek. Budete potřebovat novou grafickou kartu se 2 výstupy, aby se to udělat. EDIT * Stačí následovat váš odkaz, viděli, jak je to Media Center s palubní grafiky "karty", to opravdu není možné, neboť výstupní připojení jsou fyzicky attatched na desce spíše než "karta". Omlouvat se.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Vlastně jsem polovina vzít zpět. Má jediný PCI-E slot, takže byste měli být schopni vybavit kartu tam a přepněte který je použit v BIOSu. Uvidím, jestli můžu najít PCI-E karta se dvěma výstupy .. ![]() * Tbh Nevím, jestli by se něco takového existuje, PCI-E x16 karty jsou nejčastější, ale přemýšlet o tom teď jsem nikdy neslyšela a PCI-E karty .. která je jediným typem náhradní slot máte ..
|
| |||
| |||
| I nyní vzít zpět, jak dobře! ![]() (Jsem našel jednu: Vím, že jsi wern't očekával muset koupit moc extra, máte napjaté rozpočtu nebo něco?
|
| |||
| |||
| wow, safra. :) Je to jediná možnost? Protože jsem hledal na jednom a viděl to? http://www.google.co.uk/products/cat...m=1 # ps-prodejci by, že nebude fungovat? :) Nejsem pokročilý, že na počítači! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Že to bude hrozný latence zejména jakékoli slušné velikosti displeje. Pokud systém má PCI-Express slot, je to pravděpodobně plné x16, a proto si můžete namontovat jakýkoli pravděpodobně nízký profil-PCI-E karty palců Něco jako 8400GS by měla být levná a funguje.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Je mi líto kluci, i nejsou zcela pochopili, co jste mluvili o všech počítačových žargonu ![]() ![]() I do apologise! Tak by se latence být takový problém, že woukd být těžké sledovat dvd říkáte? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Latence = zpoždění.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nápověda potřebné prosím na VGC-V2 Sony Vaio | baz | Procesory, základní desky & RAM | 11 | 7. říjen 2008 13:00 |
| Sony Vaio CR21Z - Každý, kdo si to? | Maverickk | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 15. listopadu 2007 12:17 |
| Sony Vaio poradit prosím! | phoenix221984 | Notebooky, Mobily a PDA | 10 | 27. červenec 2007 11:48 |
| SONY VAIO VGX-XL201 | RUMBLERIDER2 | Obecné Hardware Chat | 1 | 23. říjen 2006 09:09 |
| Thread Nástroje | |
| |