![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έι Είμαι στην ανάγκη κάποια βοήθεια. Δεν ξέρω πολλά για τους υπολογιστές, αλλά έχω αγοράσει το Sony Vaio VGC-LV1S (link παρακάτω) http://www.johnlewis.com/230521496/Product.aspx και ο αδελφός μου έχει συνδεθεί με την τηλεόραση του φορητού υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο ή παρακολουθούν κάτι τέτοιο! Που σημαίνει ότι χρησιμοποιεί δύο οθόνες για το φορητό υπολογιστή. Αλλά ο υπολογιστής μου δεν έχει το βύσμα που μου επιτρέπει σε μια "παρακολουθεί καλώδιο" για να συνδεθείτε με έναν εφεδρικό που έχω παρακολουθήσει. Παρακαλώ να σας προτείνω έναν προσαρμογέα εάν υπάρχει κάποια που να μπορώ να χρησιμοποιήσω για να επισυνάψετε μια άλλη οθόνη στην επιφάνεια εργασίας μου VGC - LV1S Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Θέλετε ένα αντίγραφο της εικόνας σε δύο οθόνες, ή να είναι σε θέση να έχουν ανοιχτό 2 αιτήσεις, μία σε κάθε οθόνη; Αυτό πρέπει να γνωρίζουν πριν από οτιδήποτε άλλο. |
|
| |||
| |||
| 2 εφαρμογές, έτσι ώστε να μπορείτε να σύρετε ένα ανοιχτό παράθυρο πάνω από τις 2 οθόνες. |
|
| |||
| |||
| Ναι, εντάξει. Δεν υπάρχει "adaptor" για το οποίο, δυστυχώς, όπως βλέπουμε κάθε προσαρμογέα θα επαναλάβει το μήνυμα προς δύο διαφορετικές πρίζες. Θα χρειαστεί μια νέα Κάρτα γραφικών με 2 εξόδους για να το κάνουμε αυτό. EDIT * Απλά ακολούθησε σας σύνδεση, δεδομένου ότι πρόκειται για το Media Center με εποχούμενου γραφικά "κάρτα", αυτό δεν είναι δυνατόν, επειδή η παραγωγή των συνδέσεων είναι σωματικά attatched για τη μητρική πλακέτα και όχι η "κάρτα". Συγγνώμη. |
|
| |||
| |||
| Στην πραγματικότητα θα λάβει ένα δεύτερο ότι πίσω. Έχει ένα μόνο PCI-E slot, συνεπώς θα πρέπει να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται σε μια κάρτα εκεί και να περάσει εκείνη που χρησιμοποιείται στο BIOS. Θα δω αν μπορεί να βρεθεί μια PCI-E κάρτα με δύο εξόδους .. ![]() * TBH δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο πράγμα, x16 PCI-E κάρτες είναι πλέον κοινός τόπος, αλλά το σκέφτομαι τώρα που έχω ακούσει ποτέ δεν του PCI-E κάρτα .. που είναι το μόνο είδος των ανταλλακτικών σχισμή έχετε .. |
|
| |||
| |||
| Τώρα λαμβάνουν και ότι πίσω! ![]() (Έχω βρεθεί μία: Ξέρω πως wern't αναμένεται να έχουν πολύ να αγοράσουν επιπλέον, έχετε ένα αυστηρό προϋπολογισμό ή τίποτα; |
|
| |||
| |||
| wow, gosh. :) Είναι ότι η μόνη επιλογή; Επειδή έχω μόνο εξετάζει σε ένα και δει αυτό; http://www.google.co.uk/products/cat...m=1 # ps-πωλητών ότι δεν θα λειτουργήσει; :) Δεν είμαι σε υπολογιστές που προχωρημένο!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό θα είναι φρικτή καθυστέρηση ιδίως με οποιοδήποτε αξιοπρεπές μέγεθος οθόνης. Εάν το σύστημα έχει ένα PCI-Express υποδοχή, είναι πιθανόν η πλήρης x16, και, συνεπώς, έχετε τη δυνατότητα ίσως να ταιριάζει κάθε χαμηλού προφίλ PCI-E κάρτα in. Κάτι σαν 8400GS θα πρέπει να είναι φθηνή εργασία και χαρά.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη, παιδιά, εγώ δεν κατάλαβα καλά τι είστε μιλάμε για το σύνολο των Υπολογιστών διάλεκτο ![]() ![]() ζητώ συγγνώμη! Έτσι, η καθυστέρηση θα είναι ένα τέτοιο πρόβλημα woukd ότι είναι δύσκολο να παρακολουθήσουν ένα DVD σας πω; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καθυστέρηση = καθυστέρηση.
|
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Sony Vaio CPU και GPU Πάνω Θέρμανση | aresnalfc | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 24 Αυγούστου 2009 07:10 |
| Βοήθεια χρειάζεται παρακαλούμε για VGC-V2 Sony Vaio | Baz | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 7 Οκτ 2008 13:00 |
| Sony Vaio συμβουλή παρακαλώ! | phoenix221984 | Laptops, Κινητά & PDA | 10 | 27 Ιουλ 2007 11:48 |
| SONY VAIO VGX-XL201 | RUMBLERIDER2 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 23 Οκτ 2006 09:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |