μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Προσθέτοντας άλλη οθόνη σε Sony Vaio VGC-LV1S Desktop Computer

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5ης Μαΐου 2009, 08:30
Νέο Μέλος Ομάδα

Έι

Είμαι στην ανάγκη κάποια βοήθεια.

Δεν ξέρω πολλά για τους υπολογιστές, αλλά έχω αγοράσει το Sony Vaio VGC-LV1S (link παρακάτω)

http://www.johnlewis.com/230521496/Product.aspx

και ο αδελφός μου έχει συνδεθεί με την τηλεόραση του φορητού υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο ή παρακολουθούν κάτι τέτοιο! Που σημαίνει ότι χρησιμοποιεί δύο οθόνες για το φορητό υπολογιστή.

Αλλά ο υπολογιστής μου δεν έχει το βύσμα που μου επιτρέπει σε μια "παρακολουθεί καλώδιο" για να συνδεθείτε με έναν εφεδρικό που έχω παρακολουθήσει.

Παρακαλώ να σας προτείνω έναν προσαρμογέα εάν υπάρχει κάποια που να μπορώ να χρησιμοποιήσω για να επισυνάψετε μια άλλη οθόνη στην επιφάνεια εργασίας μου VGC - LV1S

Ευχαριστώ
Old 5ης Μαΐου 2009, 11:03
Ομάδα Δωρητών

Θέλετε ένα αντίγραφο της εικόνας σε δύο οθόνες, ή να είναι σε θέση να έχουν ανοιχτό 2 αιτήσεις, μία σε κάθε οθόνη;

Αυτό πρέπει να γνωρίζουν πριν από οτιδήποτε άλλο.
Old 5ης Μαΐου 2009, 11:04
Νέο Μέλος Ομάδα

2 εφαρμογές, έτσι ώστε να μπορείτε να σύρετε ένα ανοιχτό παράθυρο πάνω από τις 2 οθόνες.
Old 5ης Μαΐου 2009, 11:07
Ομάδα Δωρητών

Ναι, εντάξει.

Δεν υπάρχει "adaptor" για το οποίο, δυστυχώς, όπως βλέπουμε κάθε προσαρμογέα θα επαναλάβει το μήνυμα προς δύο διαφορετικές πρίζες.

Θα χρειαστεί μια νέα Κάρτα γραφικών με 2 εξόδους για να το κάνουμε αυτό.

EDIT *
Απλά ακολούθησε σας σύνδεση, δεδομένου ότι πρόκειται για το Media Center με εποχούμενου γραφικά "κάρτα", αυτό δεν είναι δυνατόν, επειδή η παραγωγή των συνδέσεων είναι σωματικά attatched για τη μητρική πλακέτα και όχι η "κάρτα".

Συγγνώμη.
Old 5ης Μαΐου 2009, 11:12
Ομάδα Δωρητών

Στην πραγματικότητα θα λάβει ένα δεύτερο ότι πίσω.

Έχει ένα μόνο PCI-E slot, συνεπώς θα πρέπει να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται σε μια κάρτα εκεί και να περάσει εκείνη που χρησιμοποιείται στο BIOS.

Θα δω αν μπορεί να βρεθεί μια PCI-E κάρτα με δύο εξόδους ..

*
TBH δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο πράγμα, x16 PCI-E κάρτες είναι πλέον κοινός τόπος, αλλά το σκέφτομαι τώρα που έχω ακούσει ποτέ δεν του PCI-E κάρτα .. που είναι το μόνο είδος των ανταλλακτικών σχισμή έχετε ..
Old 5ης Μαΐου 2009, 11:26
Ομάδα Δωρητών

Τώρα λαμβάνουν και ότι πίσω!

(Έχω βρεθεί μία:
Amazon.com: HIS H155HMF256EL1N-R Radeon X1550 512MB HyperMemory (256MB (64bit) DDR2 onboard) PCIe Dual Link DVI Low Profile PCIe 1x(RoHS): Computers & PC Hardware Amazon.com: HIS H155HMF256EL1N-R, Radeon X1550 512MB HyperMemory (256MB (64bit) DDR2 εποχουμένως) PCIe Dual Link DVI Low Profile PCIe 1x (RoHS): Computers & PC Hardware
)

Ξέρω πως wern't αναμένεται να έχουν πολύ να αγοράσουν επιπλέον, έχετε ένα αυστηρό προϋπολογισμό ή τίποτα;
Old 5ης Μαΐου 2009, 13:56
Νέο Μέλος Ομάδα

wow, gosh. :) Είναι ότι η μόνη επιλογή;

Επειδή έχω μόνο εξετάζει σε ένα και δει αυτό;

http://www.google.co.uk/products/cat...m=1 # ps-πωλητών

ότι δεν θα λειτουργήσει; :)
Δεν είμαι σε υπολογιστές που προχωρημένο!!
Old 5ης Μαΐου 2009, 15:09
Ομάδα Δωρητών

Αυτό θα είναι φρικτή καθυστέρηση ιδίως με οποιοδήποτε αξιοπρεπές μέγεθος οθόνης.

Εάν το σύστημα έχει ένα PCI-Express υποδοχή, είναι πιθανόν η πλήρης x16, και, συνεπώς, έχετε τη δυνατότητα ίσως να ταιριάζει κάθε χαμηλού προφίλ PCI-E κάρτα in. Κάτι σαν 8400GS θα πρέπει να είναι φθηνή εργασία και χαρά.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 5ης Μαΐου 2009, 15:41
Νέο Μέλος Ομάδα

Συγγνώμη, παιδιά, εγώ δεν κατάλαβα καλά τι είστε μιλάμε για το σύνολο των Υπολογιστών διάλεκτο

ζητώ συγγνώμη!

Έτσι, η καθυστέρηση θα είναι ένα τέτοιο πρόβλημα woukd ότι είναι δύσκολο να παρακολουθήσουν ένα DVD σας πω;
Old 5ης Μαΐου 2009, 15:47
Διαχειριστής Ομάδα

Καθυστέρηση = καθυστέρηση.

Μάλλον, με ένα DVD, βίντεο και ήχου μπορεί να είναι εκτός συγχρονισμού.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Sony Vaio CPU και GPU Πάνω Θέρμανση aresnalfc Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 24 Αυγούστου 2009 07:10
Βοήθεια χρειάζεται παρακαλούμε για VGC-V2 Sony Vaio Baz Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 11 7 Οκτ 2008 13:00
Sony Vaio συμβουλή παρακαλώ! phoenix221984 Laptops, Κινητά & PDA 10 27 Ιουλ 2007 11:48
SONY VAIO VGX-XL201 RUMBLERIDER2 Γενική Συζήτηση Hardware 1 23 Οκτ 2006 09:09
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.