![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ej Ja sam u potreba od neke pomoći. Ne znam mnogo o računalima pravo, ali sam kupila Sony Vaio VGC-LV1S (link ispod) http://www.johnlewis.com/230521496/Product.aspx i moj brat ima povezani njegov laptop tv njegovim korištenjem monitora kabel ili nešto slično! Što znači da koristi dvije zaslone za svoj laptop. No, moje računalo ne imati čep koji dozvoljava mene to je "monitor kabel" za spajanje na rezervni monitor imam. Molimo vas mogu predložiti adapter, ako postoji jedan je da ja mogu koristiti da pridaju još jedan monitor na mom desktopu VGC - LV1S Hvala |
|
| |||
| |||
| Želite li duple slike preko dva monitora, ili da bude u mogućnosti da imaju 2 otvorenih aplikacija, jedan na svakom ekranu? Trebate znati prije nego što bilo što drugo.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| 2 otvorenih aplikacija, tako da možete povucite otvoreni prozor iznad 2 screens. |
|
| |||
| |||
| Aha OK. Nema "adaptera" za koje nažalost, viđenje kao i svaka će samo adapter duplicirane signala na dva različita utikači. Trebat će vam novu Grafička kartica sa 2 izlaza, kako bi to učinili. EDIT * Dovoljno je slijediti vaš link, jer kao što je Media Center s onboard grafikom "karticu", to zapravo i nije moguće, jer su izlazne veze su fizički attatched do matične ploče, a ne "kartice". Žao mi je.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Zapravo sam polovine uzeti natrag. On ima jedan PCI-E utor, tako da bi trebao biti u mogućnosti kako bi se uklopio u tu karticu i prebaciti preko koje se koristi u BIOS. Bolestan 'vidjeti ako Ja mogu naći PCI-E kartice sa dva izlaza .. ![]() * TBH ne znam, ako takvo što postoji, PCI-E x16 kartice su većini banalan, ali sada razmišljam o tome nikad nisam čuo nekog PCI-E karticu .. koji je jedini tip rezervni utor imate ..
|
| |||
| |||
| I sada se kao da se vratio! ![]() (Ja sam pronašao jedan: Znam da wern't očekuje da imaju puno ekstra kupiti, da li imate uske proračuna ili ništa?
|
| |||
| |||
| Wow, vraga. :) Je da je jedina opcija? Jer sam upravo u potrazi jednom i vidio ovo? PS-http://www.google.co.uk/products/cat...m=1 # prodavača bih da ne funkcionira? :) Nisam računala na to napredan! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To će biti strašno latentnost posebno s bilo pristojne veličine zaslona. Ako sustav ima utor PCI-Express, to je vjerojatno punu x16, pa ćete vjerojatno stane bilo koje low-profile PCI-E card in Nešto poput 8400GS treba jeftini i rada u redu.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Žao mi je dečki, ja ne razumijem sasvim ono što govori o svim Računalna žargon ![]() ![]() JA dont apologise! Dakle, bio je latencija se takav problem da ga woukd biti teško gledati DVD vi kažete? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Latency = zakašnjenja.