![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי אני זקוק קצת עזרה. אני לא יודע הרבה על מחשבים הנכון, אבל אני כבר קניתי את Sony Vaio VGC-LV1S (קישור למטה) http://www.johnlewis.com/230521496/Product.aspx יש לי אח שלו בקישור טלוויזיה הנייד שלו כדי לפקח באמצעות כבל או משהו כזה! מה שאומר שהוא עושה שימוש בשני מסכים הנייד שלו. אבל המחשב שלי אין את תוסף המאפשר לי א "לפקח כבל" כדי להתחבר חילוף לפקח יש לי. אנא האם אתה יכול להמליץ על מתאם אם יש אחד שאני יכול להשתמש בו כדי לפקח אחר כדי לצרף את שולחן העבודה VGC - LV1S תודה |
|
| |||
| |||
| האם אתה רוצה שכפול התמונה על פני שני צגים, או להיות מסוגל לקבל 2 יישומים פתוחים, אחד בכל מסך? צריך לדעת את זה לפני כל דבר אחר.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| 2 יישומים פתוחים, כך שאתה יכול לגרור חלון פתוח על פני 2 המסכים. |
|
| |||
| |||
| כן בסדר. אין "מתאם" בשביל זה, לצערי, רואים כל מתאם רק לשכפל את האות לשני plugs שונים. אתה צריך כרטיס מסך חדש עם 2 פלטי על מנת לעשות זאת. ערוך * רק לאחר מכן את הקישור, כפי שראו זהו מרכז מדיה עם onboard גרפיקה "כרטיס", זה לא ממש אפשרי, כי הפלט attatched קשרים הן פיזית על לוח האם, ולא את "כרטיס". מצטער.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| האמת שאני חצי לקחת את זה בחזרה. יש לה יחיד PCI-E משבצת, כך שאתה צריך להיות מסוגל להתאים את כרטיס לשם לעבור מעל אחד אשר משמש את ה-BIOS. אני יהיה לראות אם אני יכול למצוא כרטיס PCI-E עם שתי פלטי .. ![]() * TBH, אני לא יודע אם קיים דבר כזה, PCI-E x16 כרטיסי ביותר רגיל, אלא לחשוב על זה עכשיו אני כבר לא שמעתי על כרטיסי PCI-E .. אשר הוא רק סוג של חילוף משבצת יש לך ..
|
| |||
| |||
| עכשיו אני לוקח גם את זה בחזרה! ![]() (אני כבר מצאתי אחד: אני יודע שאתה מצפה wern't צריך לקנות הרבה נוספת, האם יש לכם תקציב לחוץ או משהו כזה?
|
| |||
| |||
| וואו, gosh. :) היא האפשרות היחידה? כי אני כבר עתה הסתכלה, ואת ראית את זה? http://www.google.co.uk/products/cat...m=1 # PS-מוכרים זה לא היה עובד? :) אני לא כל כך מתקדם בכל המחשבים! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה הולך להיות נורא כמיסות הגון במיוחד עם כל גודל התצוגה. אם המערכת יש חריץ PCI-Express, זה כנראה מלא x16, ולכן סביר להניח שאתה יכול להתאים לכל פרופיל נמוך-PCI-E כרטיס למערכת משהו כמו 8400GS אמור להיות זול ועובד בסדר.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| מצטער חבר 'ה, אני לא ממש מבינה מה אתה מדבר בכל מחשב ז' רגון ![]() ![]() אני רוצה להתנצל! אז, האם את כמיסות להיות כזה בעיה כי יהיה קשה woukd צפה DVD אתה אומר? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמיסות = עיכוב.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה בבקשה על הצורך VGC-v2 Sony Vaio | baz | CPUs, Motherboards & RAM | 11 | 7 אוקטובר 2008 13:00 |
| Sony Vaio CR21Z - כל אחד צריך את זה? | Maverickk | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | ה -15 בחודש נובמבר 2007 12:17 |
| Sony Vaio ייעוץ בבקשה! | phoenix221984 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 10 | -27 יולי 2007 11:48 |
| SONY VAIO VGX-XL201 | RUMBLERIDER2 | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 23 אוקטובר 2006 09:09 |
| שרשרת כלים | |
| |