![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Ei
Man reikia tam tikros pagalbos. I don't know much about kompiuterių teisę, bet aš nusipirkau Sony Vaio VGC-LV1S (nuoroda žemiau) http://www.johnlewis.com/230521496/Product.aspx ir mano brolis turi susieti savo TV į savo nešiojamojo kompiuterio monitorius naudojant kabelį ar ką nors panašaus! Tai reiškia, jis naudoja du ekranai savo laptopa. Bet mano kompiuteryje nėra Plug kuris leidžia man "monitorius kabelis" prisijungti prie atsarginių stebėti turiu. Prašome galite pasiūlyti adapteris, jei yra vienas, kad galėčiau prijungti kitą monitorių prie mano darbastalio VGC - LV1S Ačiū |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ar norite dubliuoti vaizdas per du monitorius, ar būtų galima turėti 2 prašymus atidaryti po vieną ekraną?
Reikia žinoti, tai, prieš ką nors.
|
|
|||
|
|||
|
2 pritaikymo galimybių, todėl galite nuvilkti atidaryti langą per 2 ekranus.
|
|
|
|||
|
|||
|
Taip Gerai.
Nėra "adapterio" tai, deja, matome, kaip bet koks adapteris bus tik du kartus signalą į du skirtingi žvakės. Jums reikės naują grafikos plokštę su 2 išėjimai, kad būtų tai padaryti. EDIT * Tik po jūsų nuorodą, matydami, kaip ji yra Media centras su onboard graphics "kortelė", tai nelabai įmanoma, nes išėjimo jungtys yra fiziškai attatched į pagrindinę plokštę, o ne "kortelė". Atsiprašau.
|
|||
|
|||
|
Actually I pusė Take That Back.
Jis turi tik vieną PCI-E lizdą, todėl reikia turėti, kad tilptų kortelę ten ir persijungti iš kurių vienas yra naudojamas BIOS. I'll see, jei aš galiu surasti PCI-E kortelė su dviem rezultatų .. ![]() * TBH Aš nežinau, ar toks dalykas egzistuoja, PCI-E x16 kortelės yra labiausiai paplitę, bet galvoti apie tai dabar aš niekada girdėjusi apie PCI-E kortelės .. yra tik rūšies atsarginėmis lizdas turite ..
|
|||
|
|||
|
Aš dabar imtis, kad vėl kaip gerai!
![]() (Radau viena: Žinau wern't tikisi, kad pirkti daug papildomų, turite griežtą biudžeto arba nieko?
|
|||
|
|||
|
Wow, Gosh. :) Tai, kad vienintelė alternatyva?
Because I've just been žiūrėdamas į vieną ir mačiau? http://www.google.co.uk/products/cat...m=1 # ps-pardavėjai norėčiau, kad neveikia? :) I'm not that Išplėstinė prie kompiuterio! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tai bus siaubinga latentinis ypač su padoraus dydžio ekrane.
Jei sistema turi PCI-Express lizdas, tai greičiausiai visiškai x16, todėl jūs galite tikriausiai tinka bet žemo profilio PCI-E kortelė in Kažkas panašaus 8400GS turėtų būti pigi ir darbo bauda.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Mano sistema: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Atsiprašome vaikinai, aš ne visai suprantu, ką jūs kalbate apie visų Kompiuterinis žargonas
![]() ![]() Aš atsiprašau! Taigi, turėtų latency toks problema, kad ji woukd sunku žiūrėti DVD, jūs kalbate? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Latency = nedelsiant.