![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei Es esmu vajadzīga neliela palīdzība. Es nezinu daudz par datoriem labi, bet es esmu iegādājies Sony Vaio VGC-LV1S (link below) http://www.johnlewis.com/230521496/Product.aspx un mans brālis ir saistīta viņa tv uz savu klēpjdatoru, izmantojot uzrauga kabeļa vai kaut ko tāpat! Tas nozīmē, viņš izmanto divus ekrānus viņa klēpjdators. Bet mans dators nav spraudni, kas ļauj man "monitoru kabelis", lai izveidotu savienojumu ar rezerves uzraudzīt esmu. Lūdzu varat ieteikt adapteris, ja tāds ir, ka es varu izmantot, lai pievienot citu monitoru manu desktop VGC - LV1S Pateicība |
|
| |||
| |||
| Vai vēlaties attēla dublikātu pārsniedz divus monitorus, vai varētu būt 2 pieteikumi atvērt pa vienam katrā ekrāna? Jāzina šo pirms kaut kas cits.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| 2 pieteikumi atvērts, tāpēc jūs varat vilkt atvērt logu virs 2 ekrāniem. |
|
| |||
| |||
| Yeah ok. Nav "adapteris" attiecīgi diemžēl, redzot, kā jebkurš adapters tikai dublēt signālu divas dažādas sveces. Jums būs nepieciešama jauna grafikas karte ar 2 outputs, lai to izdarītu. EDIT * Tikai pēc jūsu saite, redzēt, kā tas Media ar borta grafikas karti "Centrs", tas nav reāli iespējams, jo izejas savienojumi ir fiziski attatched uz mātesplates, nevis "kartes". Atvainojiet.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Patiesībā es pusi ņem šo atpakaļ. Tas ir viens PCI-E slots, lai jūs būtu jābūt spējīgiem karti tur un pārslēgties kuriem viens tiek izmantots BIOS. Tiksimies, ja es nevaru atrast PCI-E karti, ar diviem rezultātiem .. ![]() * TBH Es nezinu, ja šāda lieta pastāv, PCI-E x16 kartes ir parastākā, bet domājot par to tagad es nekad neesmu dzirdējis par PCI-E karti .. kas ir vienīgais veids rezerves spēļu jums ..
|
| |||
| |||
| Es tagad tā, ka atpakaļ arī! ![]() (Es atradu vienu: Es zinu, ka jūs wern't, cerot, ka jāpērk daudz papildus, vai jums ir saspringts budžets vai kaut ko?
|
| |||
| |||
| wow, ak Dievs. :) Ir tā, ka vienīgais variants? Jo es esmu tikko izskata viena un redzējis šo? http://www.google.co.uk/products/cat...m=1 # ps-pārdevējiem tas, ka nedarbojas? :) Es neesmu, ka uz uzlabotas ar datoru! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas būs briesmīgs latency, jo īpaši ar jebkuru pienācīgu izmēra displejs. Ja sistēmai ir PCI-Express slots, tas droši vien pilnā x16, un tāpēc varat droši fit jebkura zema profila PCI-E card in Kaut kas līdzīgs 8400GS ir lēti un strādā labi.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Sorry guys, man nav īsti saprast, par ko Jūs runājat visās Computer žargons ![]() ![]() i do atvainojos! Tātad, tas latency ir tāda problēma, ka tā woukd ir grūti skatīties dvd tu saki? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Latency = kavēšanos.