![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej I'm potrebovať nejakú pomoc. Neviem nič o počítačoch pravdu, ale já si koupil Sony Vaio VGC-LV1S (odkaz nižšie) http://www.johnlewis.com/230521496/Product.aspx a môj brat má súvisí jeho televízie na svojom notebooku sledovať pomocou kábla alebo niečo takého! Čo znamená, že používa dve obrazovky pre svoj laptop. Ale môj počítač nemá konektor, ktorý umožňuje mi na "sledovanie káblovej" pripojenie k náhradné sledovať aj sami. Prosím môžete navrhnúť adaptér, ak je ten, ktorý možno použiť aj na iné pripojiť monitor na mojej pracovnej ploche VGC - LV1S Vďaka |
|
| |||
| |||
| Chcete duplikovať obraz cez dva monitory, alebo mať 2 aplikácie otvorené, po jednom na každej obrazovke? Potrebujete vedieť pred čokoľvek iného.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| 2 otvorené aplikácie, takže môžete pretiahnuť otvorené okno cez 2 obrazovky. |
|
| |||
| |||
| Jo ok. Neexistuje žiadna "adaptér" pre ktoré, žiaľ, ako je vidieť žiadne adaptér iba duplikát signálu do dvoch rôznych zásuviek. Budete potrebovať novú grafickú kartu sa 2 výstupy, aby sa to urobiť. EDIT * Stačí nasledovať váš odkaz, videli, ako je to Media Center s palubný grafiky "karty", to naozaj nie je možné, pretože výstupné pripojenia sú fyzicky attatched na doske skôr ako "karta". Ospravedlňovať sa.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Vlastne som polovica vziať späť. Má jediný PCI-E slot, takže by ste mali byť schopní vybaviť kartu tam a prepnite ktorý je použitý v BIOSu. Uvidím, či môžem nájsť PCI-E karta s dvoma výstupmi .. ![]() * Tbh Neviem, či by sa niečo také existuje, PCI-E x16 karty sú najčastejšie, ale premýšľať o tom teď jsem nikdy neslyšela a PCI-E karty .. ktorá je jediným typom náhradnej slot máte ..
|
| |||
| |||
| I teraz vziať späť, ako dobre! ![]() (Som našiel jednu: Vím, že jsi wern't očakával musieť kúpiť moc extra, máte napäté rozpočtu alebo niečo?
|
| |||
| |||
| wow, safra. :) Je to jediná možnosť? Pretože som hľadal na jednom a videl to? http://www.google.co.uk/products/cat...m=1 # vc-predajcovia by, že nebude fungovať? :) Nejsem pokročilý, že na počítači! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Že to bude hrozný latence najmä akejkoľvek dôstojnej veľkosti displeja. Ak systém má PCI-Express slot, je to pravdepodobne plné x16, a preto si môžete namontovať akýkoľvek pravdepodobne nízky profil-PCI-E karty palcov Niečo ako 8400GS by mala byť lacná a funguje.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Je mi ľúto kluci, aj nie úplne pochopili, čo ste hovorili o všetkých počítačových žargónu ![]() ![]() I do apologise! Tak by sa latencia byť taký problém, že woukd byť ťažké sledovať dvd říkáte? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Latencia = oneskorenie.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc potrebné prosím na VGC-V2 Sony Vaio | baz | Procesory, základné dosky & RAM | 11 | 7. október 2008 13:00 |
| Sony Vaio CR21Z - Každý, kto si to? | Maverickk | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 15. novembra 2007 12:17 |
| Sony Vaio poradiť prosím! | phoenix221984 | Notebooky, Mobily a PDA | 10 | 27. júl 2007 11:48 |
| SONY VAIO gramoch x-XL201 | RUMBLERIDER2 | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 23. október 2006 09:09 |
| Thread Tools | |
| |