![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Еј Ја сам у потреба од неке помоћи. Не знам много о рачунарима право, али сам купила Соны Ваио ВГЦ-ЛВ1С (линк испод) хттп://ууу.јохнлеуис.цом/230521496/Продуцт.аспкс и мој брат има повезани његов лаптоп тв његовим коришћењем монитора кабл или нешто слично! Што значи да користи две екране за свој лаптоп. Но, моје рачунар не имати чеп који дозвољава мене то је "монитор кабл" за спајање на резервни монитор имам. Молимо вас могу предложити адаптер, ако постоји један је да ја могу користити да придају још један монитор на мом десктопу ВГЦ - ЛВ1С Хвала |
|
| |||
| |||
| Желите ли дупле слике преко два монитора, или да буде у могућности да имају 2 отворених апликација, један на сваком екрану? Треба да знате пре него што било шта друго.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| 2 отворених апликација, тако да можете превуците отворени прозор изнад 2 сцреенс. |
|
| |||
| |||
| Аха ОК. Нема "адаптера" за које нажалост, виђење као и свака ће само адаптер дупле сигнала на два различита утикачи. Мораћете ће вам нову Графичка картица са 2 излаза, како би то урадили. Едит * Довољно је да следи ваш линк, јер као што је Медиа Центер са онбоард графиком "картицу", то заправо и није могуће, јер су излазне везе су физички аттатцхед до матичне плоче, а не "картице". Жао ми је.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Заправо сам половине узети натраг. Он има један ПЦИ-Е слот, тако да би требао бити у могућности како би се уклопили у ту картицу и пребаците преко које се користи у БИОС. Болестан 'видјети ако Ја могу наћи ПЦИ-Е картице са два излаза .. ![]() * ТБХ не знам, ако такво што постоји, ПЦИ-Е кс16 картице су већини баналан, али сада размишљам о томе никад нисам чуо неког ПЦИ-Е картицу .. који је једини тип резервни слот имате ..
|
| |||
| |||
| И сада се као да се вратио! ![]() (Ја сам пронашао један: Знам да уерн'т очекује да имају пуно екстра купити, да ли имате уске буџета или ништа?
|
| |||
| |||
| Уоу, врага. :) Је да је једина опција? Јер сам управо у потрази једном и видио ово? ПС-хттп: / / ууу.гоогле.цо.ук/продуцтс/цат...м=1 # продавца бих да не функционише? :) Нисам рачунара на то напредан! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То ће бити страшно латентност посебно са било пристојне величине екрана. Ако систем има слот ПЦИ-Експресс, то је вероватно пуну кс16, па ћете вероватно стане било које лоу-профиле ПЦИ-Е цард ин Нешто попут 8400ГС треба јефтини и рада у реду.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Жао ми је момци, ја не разумем сасвим оно што говори о свим Компјутерска жаргон ![]() ![]() ЈА донт апологисе! Дакле, био је латенција се такав проблем да га уоукд бити тешко гледати ДВД ви кажете? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Латенцы = закашњења.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ потребна молимо на ВГЦ-в2 Соны Ваио | баз | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 11 | 7 октобар 2008 13:00 |
| Соны Ваио ЦР21З - Цвако има? | Маверицкк | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 4 | 15 новембар 2007 12:17 |
| Соны Ваио савет молим! | пхоеникс221984 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 10 | 27. јула 2007 11:48 |
| СОНЫ Ваио ВГКС-КСЛ201 | РУМБЛЕРИДЕР2 | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 23 октобар 2006 09:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |