![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hey Biraz yardıma ihtiyacı var. Fazla bilgisayar hakkında doğru bilmiyorum, ama Sony Vaio VGC-LV1S aşağıda (bağlantı) satın almış olduğunuz http://www.johnlewis.com/230521496/Product.aspx ve kardeşim laptopunda bir monitör kablosu ya da böyle bir şey kullanarak kendi TV bağlantısı vardır! Hangi kendi dizüstü iki ekranlar kullanıyor demektir. Ama benim bilgisayar bir "monitör kablosu" için yedek bir monitör i bağlamak için bana izin verir fiş yoksa var. Eğer varsa o benim masaüstü VGC - LV1S başka bir monitör eklemek için kullanabileceğiniz Lütfen bir adaptör önerebilirsiniz Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İki monitör veya 2 uygulama, her biri bir ekrana sahip olmak için bir çift görüntü istiyor musunuz? Başka bir şey önce bunu bilmek gerekiyor.
|
| |||
| |||
| 2 uygulama, bu nedenle 2 ekran üzerinde açık bir pencere sürükleyebilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Evet tamam. Bunun için "adaptör" maalesef herhangi bir adaptör olarak yalnızca iki farklı fişler için sinyal tekrarlayan görünce olduğunu. Bu Bunu yapmak için 2 çıkışları ile yeni bir Grafik Kartı gerekir. EDIT * Sadece gibi bir Media Center Teknede bir grafik "kartı ile's görün bağlantıyı takip çünkü çıkış bağlantıları fiziksel olarak anakart için yerine" kart attatched vardır ", bu gerçekten mümkün değildir". Üzgünüm.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Aslında bu geri almak yarısı. Tek bir PCI-E yuvası, bu nedenle orada bir kart uyacak şekilde ve üzerinde bir BIOS kullanılan geçiş yapabilirsiniz vardır. Bir PCI-iki çıkışa .. e kart bulabilirsiniz Ben görürsünüz ![]() * Eğer böyle bir şey, PCI-E x16 kartları en olağan olan var TBH Biliyorum, ancak bu konuda şimdi bir PCI duymadım hiç E-kart .. düşünme hangi yedek yuvası size .. sahip tek türüdür
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Şimdi geri de götür! ![]() (Bir bulduk: Seni çok fazla satın almak için bekliyor wern't varmadan, sıkı bir bütçe veya bir şey var mı?
|
| |||
| |||
| wow, Tanrım. :) Bir tek seçenek? Çünkü ben sadece bir bakarak oldum ve bu görüldü? http://www.google.co.uk/products/cat...m=1 # ps-satıcılar ki çalışmıyor? :) Bu bilgisayarlar gelişmiş değilim! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu iyi bir ekran boyutu için korkunç gecikme özellikle gidiyor. Eğer sistem ve PCI-Express yuvası, muhtemelen x16's var bu nedenle büyük olasılıkla herhangi bir düşük profil PCI sığdırabilirim-E kartı in bir 8400GS gibi birşey ucuz olmalı ve çok iyi çalışıyor.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Pardon beyler, ben artık tüm Bilgisayar dille ilgili ne konuşuyor don't understand ![]() ![]() Ben özür dilemesini yapmak! Yani, gecikme böyle bir sorun, bunu söylemek zor bir DVD izlemek için woukd olurdu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gecikme = gecikme.
|
| Bookmarks |