![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей Я потребують деякої допомоги. Я не багато знаю про комп'ютери право, але я купив Sony VAIO VGC-LV1S (посилання нижче) http://www.johnlewis.com/230521496/Product.aspx і мого брата зв'язали його по телевізору свій портативний комп'ютер за допомогою кабелю монітора або щось на зразок цього! Значить, він використовує два екрани на своєму ноутбуці. Але мій комп'ютер не має плагін який дозволяє мені "кабель монітора", щоб підключитися до запасного відстежувати є. Будь ласка, ви можете запропонувати адаптер, якщо є одне, що я можу використовувати для підключення інший монітор на робочому столі VGC - LV1S Спасибо |
|
| |||
| |||
| Ви хочете дублікат зображення більше двох моніторів, або щоб мати можливість мати відкриті додатки 2, по одному на кожному екрані? Треба знати це перш за все.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| 2 відкритих програм, так що ви можете перетягувати вікна відкриті більше 2 екранами. |
|
| |||
| |||
| Так ОК. Існує немає "адаптер" для цього, на жаль, бачачи, як будь-адаптер буде лише дублювати сигнал з двома різними виделками. Вам буде потрібно нова відеокарта з 2 виходами, з тим щоб зробити це. EDIT * Просто після Вашому посиланню, бачачи, як це медіа-центр з бортовим графіка "карту", це навряд чи можливо, оскільки вихідні з'єднання фізично attatched до материнської плати, а не "карта". Вибачте.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| На самом деле я вважати, що половина назад. Він має один PCI-E слота, тому ви повинні бути в змозі придатному картки там і переходу якого використовується в BIOS. Я побачу, якщо я можу знайти PCI-E карта з двома виходами .. ![]() * ТБХ НЕ знаю, якщо така річ існує, PCI-E x16 карт самі звичайні, але думати про це зараз я ніколи не чув про PCI-E Card .. який є єдиним видом запасних слоту у вас є ..
|
| |||
| |||
| Я тепер вважати, що ще як добре! ![]() (Я знайшов один: Я знаю, що ви очікували wern't щоб купити більше, у вас є жорсткий бюджет або що-небудь?
|
| |||
| |||
| Wow, Гоша. :) У тому, що єдиним варіантом? Тому що я тільки що дивлячись в одну і бачили це? http://www.google.co.uk/products/cat...m=1 # PS-продавці хіба це не працює? :) Я не те, висунуті на комп'ютерах! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це буде особливо потрапило затримкою з будь-якого гідного розміру дисплея. Якщо система має PCI-Express слотів, ймовірно, це повна x16, і тому Ви, ймовірно, може відповідати будь-якому низькопрофільною PCI-E Card дюйма Щось на кшталт 8400GS повинна бути дешевою і працювати нормально.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Вибачте хлопці, я не зовсім розумію, що ти говориш на всіх Комп'ютерний жаргон ![]() ![]() Я свої вибачення! Таким чином, буде латентності такою проблемою, що woukd важко дивитися DVD Ви говорите? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Latency = затримкою.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога необхідна будь ласка на VGC-V2 Sony Vaio | баз | Процесори, материнські плати RAM & | 11 | 7 жовтня 2008 13:00 |
| Sony Vaio CR21Z - будь-хто це? | Maverickk | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 15 листопада 2007 12:17 |
| Sony Vaio рада, будь ласка! | phoenix221984 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 10 | 27 липня 2007 11:48 |
| SONY VAIO VGX-XL201 | RUMBLERIDER2 | Генеральний обладнання чат | 1 | 23 жовтня 2006 09:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |