![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, моите познания за компютри е доста ограничен, така да се натура! Наскоро купих Unreal Tournament 3 и реализирани на компютъра ми зле се нуждае от графична карта. Моят компютър има 2GB RAM, 3,6 GHz Pentium 4, и аз ще се играят игри 1024 x 768, или евентуално малко по-високи. Аз съм текат Windows XP и моят бюджет е нищо до и около £ 200. Така че даже графични карти, които ще ви препоръча? Благодаря за всяка Помощ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Следваща резолюция е 1280x1024. А достойни за тази карта, или по-ниска разделителна способност, позволяваща за минимум 25fps с AA и достойни подробно настройките е 8600GTS. По-високият spec'd карти (8800GT, GTS) е overkill в тези резолюции и вие няма да видите полза. Запознаване на 8600 също може да ви спести Getting нов PSU, както по-високите spec'd карти команда високи ampage върху 12V релси. Вие ще бъдете в състояние да тече този спецификационен с 8600 на 400 вата PSU.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали вашата графика слот AGP или PCI-E? Ако не сте, че вашият компютър спецификациите ще помогне (главно дънната платка)
| |||
| |||
| Аз не съм много сигурен за дънната спецификациите едно не знаят къде да се разберем. Това е просто стандартен компютър (I звучиш като майка ми), така че независимо от основния спецификациите са, този може би това, което аз имам. Аз не съм сигурен колко помогна е това. Моят приятел е препоръчал да получа 8800GT като сравнително евтини и според него му повече бъдеще доказателство от другите карти в ценови диапазон. Също така не мога да разбера какво PSU Имам имах погледнете на гърба на компютъра, но couldnt видиш никъде. Купих си нов компютър в 06, така каквато е стандартната тогава е това, което Айв вероятно имаш! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами трябва да знаете, ако сте AGP или не.
| |||
| |||
| Добре просто намери си PCI-E. Компютърен модел е Адвент T9306 |
|
| |||
| |||
| Добре, какво имаш там е един основен 6 серии p4, мисля, че това е Prescott ядрото 650. PC свята собствена марка компютри. Както и да е, ще имате или 400 или 450 вата PSU там. Аз няма да се опитате да изпълните GHz p4 високо и високо gpu края на тази PSU. Но изборът е ваш. Бих силно препоръчвам ъпгрейд до 600 вата, ако PSU обмисля всяка карта висок от 8600. P4 на смучат сок, както и високия карти (както и ампера).
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |