![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, moje znalosti o počítačích, je dosti omezený a tak se druhu! Nedávno jsem koupil Unreal Tournament 3 a realizované počítač zoufale potřebuje grafickou kartu. Můj počítač má 2GB RAM, 3,6 Ghz Pentium 4, a já budu hrát hry na 1024 x 768, nebo možná o něco vyšší. Já jsem s operačním systémem Windows XP a můj rozpočet je něco až kolem 200 liber. Takže ano, která grafická karta by mi doporučit? Díky za pomoc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Další rozlišení je až 1280x1024. A slušné karty pro tento nebo nižší rozlišení, které umožní po dobu minimálně 25fps s AA a slušné detailní nastavení je 8600GTS. Vyšší spec'd karty (8800GT, GTS) se přezbrojení na těchto usnesení a neuzříte výhody. Získání 8600 mohou ušetřit získání nových PSU jako vyšší spec'd karet vyšší ampage na 12V kolejích. Budete moci spustit, že spec s 8600 na 400w PSU.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je vaše grafické slot AGP nebo PCI-E? Pokud si nejste jisti, počítač specifikace by pomohly (hlavně základní desky)
| |||
| |||
| Nejsem opravdu jisti desce specifikace jedno není opravdu neví, kde to zjistit. Je to prostě standardní počítač (I zvuk jako moje máma), a to bez ohledu na základní specifikace jsou, to je pravděpodobně to, co jsem dostal. Nejsem si jistý, jak moc pomůže, že je. Můj přítel doporučil, že dostanu 8800GT jako poměrně levný a podle něj jeho budoucí-důkaz než ostatní karty v cenové relaci. Rovněž nelze zjistit, co PSU jsem dostal, musel jsem si na záda na počítači, ale couldnt vidět všude. Koupil jsem nový počítač v 06 tak co je standardní poté, co IVE zřejmě dostal! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, co potřebujete vědět, pokud máte AGP nebo ne.
| |||
| |||
| Ok jen zjistil jeho PCI-E. Počítačový model je Advent T9306 |
|
| |||
| |||
| Dobře, co jste se tam dostal, je jediné jádro 6 série p4, myslím, že to je jádro Prescott 650. PC světy vlastní značky osobních počítačů. Mimochodem, budete muset buď 400 nebo 450w PSU tam. Já bych se neměl pokoušet spustit vysoké GHz p4 a high-end GPU na tomto PSU. Ale výběr je na vás. Já bych Velmi doporučuji upgrade na 600w PSU, pokud jde o jakákoli karta vyšší než 8600. P4 je sát šťávu, jak do high-end karty (stejně jako ampéry).
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |