![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Hi όλα, μου γνώση των ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι αρκετά περιορισμένες ώστε να είναι του είδους! Πρόσφατα αγόρασε Unreal Tournament 3 και υλοποιούνται στον υπολογιστή μου άσχημα χρειάζεται μια κάρτα γραφικών. Ο υπολογιστής μου έχει 2GB RAM, 3,6 Ghz Pentium 4, και θα παίζει παιχνίδια σε 1024 x 768, ή ίσως λίγο υψηλότερα. Είμαι εκτελεί τα Windows XP και τον προϋπολογισμό μου είναι τίποτα μέχρι και £ 200 περίπου. Έτσι μάλιστα, κάρτα γραφικών που θα συνιστούσατε; Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επόμενη ψηφίσματος είναι μέχρι 1280x1024. Μια αξιοπρεπή κάρτα για αυτό ή τη χαμηλότερη ανάλυση, επιτρέποντας για τουλάχιστον 25fps με ΑΑ και αξιοπρεπή λεπτομέρειες των ρυθμίσεων είναι η 8600GTS. Ένα υψηλότερο spec'd κάρτα (8800GT, GTS) είναι Overkill σε αυτά τα ψηφίσματα και δεν θα μπορείτε να δείτε το όφελος. Διάδοση του 8600 μπορεί επίσης να μπορείτε να αποθηκεύσετε μια νέα PSU με το υψηλότερο spec'd κάρτες εντολή για την τριτοβάθμια ampage σιδηροτροχιών 12v. Θα μπορείτε να εκτελέσετε με το ότι spec 8600 σχετικά με ένα 400W PSU.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως σας γραφικά slot AGP ή PCI-E; Αν δεν είστε σίγουροι ότι ο υπολογιστής σας θα βοηθήσει specs (κυρίως της μητρικής πλακέτας)
| |||
| |||
| Δεν είμαι πραγματικά σίγουρος για μία μητρική πλακέτα specs δεν γνωρίζουν από πού να το μάθετε. Είναι απλά ένα τυπικό υπολογιστή (Ακούγομαι σαν τη μητέρα μου), ώστε ανεξάρτητα από τα βασικά χαρακτηριστικά είναι, thats ίσως ό, τι έχω. Δεν είμαι σίγουρος πόσο μεγάλη βοήθεια που είναι. Ο φίλος μου συνέστησε να πάρω την 8800GT ως αρκετά φθηνά και σύμφωνα με τον ίδιο το μέλλον-απόδειξη περισσότερο από τις άλλες κάρτες με το εύρος τιμών. Επίσης δεν μπορώ να μάθω τι PSU Έχω, Έριξα μια ματιά στο πίσω μέρος του υπολογιστή αλλά couldnt δείτε πουθενά. Αγόρασα τον υπολογιστή μου σε 06 νέους, ώστε ό, τι στο πρότυπο τότε είναι που IVE πιθανότατα έχεις! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν, τι πρέπει να γνωρίζετε αν είστε ή δεν AGP.
| |||
| |||
| Ok μόλις έμαθε την PCI-E. Computer μοντέλο Advent T9306 |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, τι έχετε να υπάρχει ένα μόνο πυρήνα 6 σειρά P4, νομίζω ότι είναι ο πυρήνας Prescott 650. PC κόσμοι μάρκα του pc του. Τέλος πάντων, θα πρέπει είτε 400 ή 450w PSU εκεί. Θα ήθελα να μην προσπαθείτε να εκτελέσετε ένα υψηλό GHz P4 και ένα υψηλό τέλος ότι στις gpu PSU. Όμως, η επιλογή είναι δική σας. Είχα ιδιαίτερα μια αναβάθμιση σε ένα 600W PSU αν εξετάζει κάθε κάρτα υψηλότερο από το 8600. P4 του πιπιλίζουν χυμό όπως κάνουν υψηλό τέλος κάρτες (καθώς και ενισχυτές).
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια χρειάζεται επιλέγοντας μια νέα κάρτα γραφικών | Bayliss | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 7 Οκτ 2008 13:19 |
| Χρειάζεστε συμβουλές σχετικά με την αναβάθμιση της κάρτας γραφικών | hotfart | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 4η Ιαν 2008 20:01 |
| Κάρτα γραφικών επιλογή | Razer | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 20 Δεκ. 2007 12:29 |
| Κάρτα γραφικών overclocker προορατική χρειάζονται | pete21 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 10 | 23 Νοε 2007 14:58 |
| Ανάγκη Συμβουλές - Παλιά Computer Graphics Card Νέο ...; | mal454545 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 7 Νοε 2007 13:21 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |