![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima, moje znanje o računalima je prilično ograničen pa se rod! Nedavno sam kupio nestvaran Tournament 3 i shvatila moj računalo loše treba grafička kartica. Moje računalo ima 2GB RAM-a, 3,6 GHz Pentium 4, a ja ću biti igranje pobjednik "na psihologiju" at 1024 x 768, ili možda malo više. Im 'trčanje Windows XP proračun i moj je bilo do te oko 200 £. Pa čak grafičkom karticom koja će vam preporučiti? Hvala za bilo kakvu pomoć |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Next up rezolucija je 1280x1024. Pristojan karticu za ovo ili je niža razlučivost, čime se najmanje 25fps sa AA i pristojan postavke detaljno je 8600GTS. Veći spec'd karticu (8800GT, GTS) nuklearnog uništenja na mnogo načina je u tim odlukama i nećete vidjeti koristi. Dobivanje 8600 svibanj isto tako uštedjeti uzimajući novu PSU kao viši spec'd cards naredba višeg ampage na 12V šina. Moći ćete izvoditi koji spec. sa 8600 na 400w PSU.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je li Vaša grafička ili AGP utor PCI-E? Ako niste sigurni vašem računalu naočale bi (uglavnom matične ploče)
| |||
| |||
| Im 'ne stvarno siguran o matičnoj ploči jedne naočale ne znam gdje se mogu saznati. To je samo standardno računalo (JA zvuk poput moje majke) tako da bez obzira na osnovni su naočale, taj je vjerojatno ono što sam dobio. Nisam siguran koliko je to pomoć. Moj prijatelj je preporučio da sam dobio 8800GT kao relativno jeftin i prema njemu njegova budućnost-dokaz više nego druge kartice u cijenu raspona. Također ne mogu saznati što PSU I've got, sam pogled na povratak na računalo, ali couldnt vidim nigdje. Ja kupio novi računala u 06 pa sve što je standard onda je vjerojatno ono što imam je dobio! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa što trebate znati ako ste AGP ili ne.
| |||
| |||
| Ok pravedan postaviti vanjska svojim PCI-E. Računalni model T9306 Advent |
|
| |||
| |||
| Dobro, što ste dobili tu je jednom P4 core 6 serija, mislim da je to Prescott jezgra 650. Svjetovima vlastitih PC brand računala. Uostalom, imat ćete bilo 400 ili 450w PSU tamo. Ne bih pokušati pokrenuti GHz P4 visoke i visoke kraju GPU na tom PSU. No, izbor je vaš. Htjela visoko preporučiti to ažurirati na 600w PSU, ako s obzirom na bilo koju karticu veći od 8600. P4's sisanje sok kao visoka end kartice (kao i pojačala).
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć potrebna odabira nove grafičke kartice | Bayliss | Graphics Cards & Monitors | 3 | 7. listopad 2008 13:19 |
| Trebate savjet o grafičkom karticom nadograditi | hotfart | Graphics Cards & Monitors | 7 | 4. siječanj 2008 20:01 |
| Grafičkom karticom izbor | Razer | Graphics Cards & Monitors | 5 | 20. prosinac 2007 12:29 |
| Grafičkom karticom overclocker pro potrebna | pete21 | Graphics Cards & Monitors | 10 | 23. studeni 2007 14:58 |
| Trebate savjet - Old Computer ... Novi Grafička kartica? | mal454545 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 7. studeni 2007 13:21 |
| Thread Tools | |
| |