![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, tudomásom számítógépek meglehetősen korlátozott legyen kedves! Nemrég vettem Unreal Tournament 3 és megvalósult a számítógépet rosszul van szüksége grafikus kártya. Saját számítógép 2Gb RAM, 3,6 Ghz Pentium 4, és én majd játszani a 1024 x 768, vagy esetleg egy kicsit magasabb. Én Windows XP, és a költségvetés semmit fel, és mintegy 200 £. Tehát igen, mely grafikus kártya mit javasol? Thanks for any help |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Következő felbontás 1280x1024 van. A tisztességes kártya ez vagy az alacsonyabb felbontás, amely lehetővé teszi a minimum 25fps az AA és a tisztességes részletesen beállításokat a 8600GTS. A magasabb spec'd kártya (8800GT, GTS) nem túlzás ezekben az állásfoglalásokat, és akkor nem fogja látni az előny. Ismerkedés a 8600 is megmenteni kapok egy új psu, mint a magasabb spec'd kártyák magasabb ampage a 12V sínekhez. Nem lesz képes futni, hogy spec a 8600 egy 400W psu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez a grafikus slot AGP vagy PCI-E? Ha nem biztos benne, hogy a számítógép specs segítene (főleg az alaplap)
| |||
| |||
| Nem vagyok igazán biztos benne, hogy az alaplap specs egy nem igazán tudja, hol találja meg. Ez csak egy szokásos számítógép (I hangzik, mint az anyám), hogy bármi alapvető specs van, amit valószínűleg mi van. Nem tudom, mennyit segít, hogy van. A barátom azt javasolta, hogy jutok a 8800GT, mint a viszonylag olcsó, és az őt arra, hogy a jövőben időtálló, mint a többi kártya ára tartományban. Szintén nem tudom, hogy milyen psu Van, már egy pillantást a vissza a számítógépet, de couldnt látni sehol. Vettem a számítógépet az új a 06 igen, ami a standard, akkor az, ami valószínűleg ive got! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos tudnia kell, ha van AGP vagy sem.
| |||
| |||
| Ok most derült ki, hogy a PCI-E. Számítógépes modell Advent T9306 |
|
| |||
| |||
| Oké, mi van van egy mag 6 sorozat p4, I think it's a Prescott mag 650. PC világok saját gyártmányú számítógép. Mindegy, akkor az egy 400 vagy 450w psu oda. Én nem próbál futtatni egy magas GHz-es P4 és egy magas GPU hogy psu. De a választás az Öné. Én nagyon ajánlom a frissítést, hogy a 600W-os tápegység, ha figyelembe véve a kártya magasabb a 8600. P4 szopogatják a lé, mint magas kártyákat (valamint amper).
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |