![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם הידע שלי במחשבים הוא די מוגבל, כך יש סוג! אני קניתי לאחרונה דמיוני 3 בטורניר ו realised את המחשב קשות צריך כרטיס המסך. המחשב שלי יש 2GB זיכרון RAM, 3.6 Ghz פנטיום 4, ואני יהיו משחקים ב 1024 x 768, או אולי קצת יותר. אני מפעיל את Windows XP ואת התקציב שלי הוא משהו בסביבות עד 200 £. אז כן, כרטיס המסך שבו הייתם ממליצים? תודה על כל העזרה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הפתרון הבא הוא של 1280x1024. א מכובד עבור כרטיס זה או ברזולוציה נמוכה יותר, ומאפשר טיפול מינימלי של 25fps עם AA ו הגון פירוט הגדרות הוא 8600GTS. גבוה spec'd כרטיס (8800GT, GTS) היא overkill לעבר החלטות אלו, ואתה לא רואה את היתרון. איך את 8600 עשויה גם לחסוך לך בקבלת חדשה PSU כמו spec'd כרטיסי גבוה גבוה ampage הפקודה על 12v Rails. תוכל להריץ את זה spec עם 8600 על 400w PSU.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם את משבצת גרפיקה AGP או PCI-E? אם אינך יודע מהו מפרט המחשב שלך יעזור (בעיקר לוח האם)
| |||
| |||
| אני לא ממש בטוח לגבי מפרט של לוח האם לא ממש יודע איפה למצוא. זה רק מחשב רגיל (אני נשמע כמו אמא שלי) אז מה את מפרט בסיסי הם, זה מה שאני כנראה כבר יש. אני לא בטוח עד כמה היא לעזור. חבר שלי יש המליצו לי 8800GT כמו שלה די זול ובהתאם לו את העתיד, יותר מאשר על אחרים הוכחה הכרטיסים במחיר טווח. כמו כן אני לא יכול לגלות מה אני PSU כבר יש, נראה היה לי על הגב על המחשב couldnt אבל לראות את זה בכל מקום. קניתי את המחשב החדש ב 06 אז מה היה הסטנדרט אז זה מה יש כנראה ive! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| טוב אתה צריך לדעת אם אתה AGP או לא.
| |||
| |||
| בסדר פשוט לא מצאו את PCI-E. המחשב הוא דגם T9306 ההתגלות |
|
| |||
| |||
| אוקיי, מה יש לך יש ליבה אחת 6 סדרה P4, אני חושב שזה הליבה של Prescott 650. מחשב מותג של עולמות משלו PC's. בכל מקרה, יהיה לך גם על 400 או 450w PSU שם. לא הייתי מנסה להריץ גבוה Ghz P4 ו גבוה סוף gpu על PSU. אך הבחירה היא שלך. אני רוצה מאוד להמליץ על שדרוג 600w PSU שוקל אם כל כרטיס גבוהה יותר מזו של 8600. P4 של למצוץ מיץ כמו סוף כרטיסי גבוה (כמו גם amps).
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה הצורך בבחירת כרטיס מסך חדש | Bayliss | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 7 אוקטובר 2008 13:19 |
| צריך ייעוץ על שדרוג כרטיס המסך | hotfart | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 4th ינואר 2008 20:01 |
| כרטיס המסך הבחירה | Razer | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 20 דצמבר 2007 12:29 |
| כרטיס המסך overclocker מקצועית הדרוש | pete21 | כרטיסי מסך & Monitors | 10 | 23 נובמבר 2007 14:58 |
| צריך ייעוץ - המחשב הישן ... כרטיס מסך חדש? | mal454545 | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 7 נובמבר 2007 13:21 |
| שרשרת כלים | |
| |