![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas visiems, mano žinios apie kompiuterius yra gana ribotas, tad geras! Aš neseniai nusipirkau Unreal Tournament 3 ir realizuotas Mano kompiuteris labai reikia grafikos plokštę. Mano kompiuteryje yra 2Gb RAM, 3,6 GHz Pentium 4, ir aš būsiu žaisti žaidimus 1024 x 768, ar galbūt šiek tiek didesnis. Aš su Windows XP ir mano biudžetas yra nieko iki maždaug £ 200. So yea, kurie graphics card galėtumėte rekomenduoti? Thanks for any help |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kitas rezoliucijos yra iki 1280x1024. Padorus kortelė šiam ar mažesnės rezoliucijos, leidžianti iš mažiausiai 25fps su AA ir padoraus išsamiai parametrai yra 8600GTS. Didesnė spec'd kortelė (8800GT, PTP) yra Overkill į šias rezoliucijas ir nematysite naudai. Pirmieji 8.600 taip pat gali išgelbėti jums gauti naują PSU, kaip aukštojo spec'd kortelės komanda didesnė ampage apie 12V bėgiai. Jūs galėsite paleisti, kad su ant 400W PSU 8.600 spec.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar jūsų grafikos plokštę AGP arba PCI-E? Jei nesate tikras kompiuterio Specifikacijos padėtų (dažniausiai plokštės)
| |||
| |||
| I'm not really sure about plokštės Specifikacijos don't really know, kur sužinoti. Tai tiesiog standartinis kompiuteris (I skamba mano mama), kad nepriklausomai nuo pagrindinio specifikacija yra turbūt thats what I've got. Nežinau, kiek tai padės. Mano draugas rekomendavo, kad man jos gana pigūs 8800GT ir pagal jį savo ateitį daugiau nei kitų korteles kainos. Taip pat aš negaliu sužinoti, ką PSU I've got, aš su kompiuteriu Atgal ieškoti bet couldnt see it anywhere. Aš nusipirkau Mano kompiuteris nauja 06 to, kas buvo standartas tada tai, ką tikriausiai ive got! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na, jūs turite žinoti, jei AGP, ar ne.
| |||
| |||
| Gerai tik sužinojau savo PCI-E. Kompiuterinis modelis yra Advento T9306 |
|
| |||
| |||
| Okay, what you've got yra vienas pagrindinių 6 serija p4, manau, kad tai Prescott core 650. PC pasauliai su savo firminiu ženklu iš kompiuterio. Anyway, jūs turite arba 400 arba 450W PSU ten. Nenorėčiau paleiskite aukštas GHz P4 ir high end GPU tą PSU. Bet choice is yours. Aš labai rekomenduoju atnaujinti 600W PSU, jeigu svarstomi kortelė didesnis nei 8.600. P4's čiulpia sultis, kaip daryti aukščiausios klasės kortelės (taip pat amperais).
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |