![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi all, manas zināšanas par datoriem, ir diezgan ierobežots tāpēc veida! Es nesen nopirka Unreal Tournament 3 un realizētie datoru slikti vajadzībām grafikas karte. Datoram ir 2Gb RAM, 3,6 Ghz Pentium 4 un man būs spēlējot spēles 1024 x 768, vai, iespējams nedaudz augstāks. Es skrienu Windows XP un mans budžets ir kaut kas līdz apmēram £ 200. Tātad jā, kuri grafikas karti jūs ieteiktu? Thanks for any help |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nākamais izšķirtspēju līdz ir 1280x1024. Pienācīgas karte šim vai mazāku izšķirtspēju, kas ļauj ar 25fps minimumam ar AA un pienācīgas sīki uzstādījumi ir 8600GTS. Augstākā spec'd karte (8800GT, GTS) ir overkill pie šīs rezolūcijas un jūs neredzat labumu. Getting 8.600 var saglabāt arī jums iegūt jaunu psu, jo lielāka spec'd kartes komandu augstāko ampage uz 12v rails. Jūs varētu veikt šo spec ar 8.600 par 400w psu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jūsu grafikas slota AGP vai PCI-E? Ja jūs neesat pārliecināts datoru specs varētu palīdzēt (galvenokārt motherboard)
| |||
| |||
| Es neesmu īsti pārliecināts par mātesplati specs nav tiešām zināt, kur uzzināt. Tā ir tikai standarta datora (I skaņu kā mana māte), lai kāda pamata specs ir, thats iespējams what I've got. Es neesmu pārliecināts, cik daudz palīdzēt, kas ir. Mans draugs ir ieteikusi, ka man 8800GT, jo tā diezgan lēts, un saskaņā ar viņu tā vairāk uz nākotni pierādījums nekā citas kartes, cenu diapazonā. Arī es nevaru atrast to, ko psu man, man bija skatīties uz atpakaļ datoru, bet couldnt redzēt jebkur. Es nopirku datoru jauno 06 tik kāds bija standarta, tad ir tas, ko IVE droši vien dabūja! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, jums jāzina, ja jums ir AGP vai nav.
| |||
| |||
| Ok tikko uzzināja savus PCI-E. Datora modelis ir Advent T9306 |
|
| |||
| |||
| Labi, kas tev tur ir viens kodols 6 sērija P4, es domāju, ka tas ir Prescott kodols 650. PC pasaulēm savu zīmolu pc's. Anyway, jums ir vai nu 400 vai 450W PSU tur. Es negribētu mēģināt palaist augstu GHz P4 un augstākās klases GPU uz šo psu. Bet izvēle ir jūsu rokās. I'd highly recommend jaunināšanu uz 600W psu gadījumā ņemot vērā jebkādu karti pārsniedz 8.600. P4 ir sūkāt sula, tāpat kā augstākās klases kartes (tāpat kā ampēros).
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |