![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć wszystkim, mojej wiedzy o komputerach jest dość ograniczony więc rodzaju! Niedawno kupił Unreal Tournament 3 i zrealizowane mój komputer źle potrzebuje karty graficznej. Mój komputer ma 2GB pamięci RAM, 3,6 GHz Pentium 4, a Ja będę gier na 1024 x 768, lub ewentualnie nieco wyższe. Jestem z systemem Windows XP, a mój budżet jest coś do ok. 200 £. Więc tak, karty graficznej, które można by polecić? Thanks for any help |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dalej jest do rozdzielczości 1280x1024. A godnej tej karty lub niższej rozdzielczości, co pozwala na co najmniej 25fps z AA i godnej szczegółowo ustawienia jest 8600GTS. Wyższy spec'd kart (8800GT, GTS) jest Overkill w tych uchwał i nie będą widoczne korzyści. Wprowadzenie w 8600 może również zaoszczędzić zdobycie nowych PSU jako wyższą spec'd karty polecenie wyższej ampage na szynach 12v. Będziesz mógł uruchomić to spec z 8600 na 400W PSU.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy Twoja grafika slot AGP lub PCI-E? Jeśli nie jesteś pewien komputera specyfikacją pozwoliłoby (głównie płyty głównej)
| |||
| |||
| I'm not really sure about płyta specyfikacją jeden naprawdę nie wie, gdzie znaleźć. It's just a standardowy komputer (I dźwięku jak moja mama), więc niezależnie od podstawowego specyfikacje są, to prawdopodobnie to, co mam. Nie wiem, ile to pomoże. Mój przyjaciel jest zalecane, aby uzyskać 8800GT jako dość tani i zgodnie z nim swoją przyszłość dowód więcej niż pozostałe karty w przedziale cenowym. Również nie mogę się dowiedzieć, jakie PSU Mam miałem się na powrót na komputerze, ale couldnt go wszędzie. I kupiłem komputer w 06 nowych więc cokolwiek zostało standardowe następnie co jest prawdopodobnie ive got! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Więc musisz wiedzieć, czy AGP lub nie.
| |||
| |||
| Ok tylko znaleźć swoją PCI-E. Komputer jest model Advent T9306 |
|
| |||
| |||
| Dobra, co mam jest tylko jeden rdzeń 6 serii P4, I think it's the prescott rdzenia 650. PC światy własne marki komputerów. Anyway, musisz albo 400 lub 450w PSU tam. Nie chciałbym spróbować uruchomić wysoki GHz P4 i wysokiej klasy GPU na PSU. Ale wybór należy do Ciebie. I'd highly recommend uaktualnieniu do 600W PSU jeśli rozważa wszelkie karty wyższy niż 8600. P4's suck soku podobnie jak wysokiej klasy karty (jak również wzmacniacze).
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Zakładki |