![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj všetkým, moje vedomosti o počítačoch, je dosť obmedzený a tak sa druhu!
Nedávno som kúpil Unreal Tournament 3 a realizované počítač zúfalo potrebuje grafickú kartu. Môj počítač má 2GB RAM, 3,6 Ghz Pentium 4, a já budu hrať hry na 1024 x 768, alebo možno o niečo vyššia. Já jsem s operačným systémom Windows XP a môj rozpočet je niečo až okolo 200 libier. Takže áno, ktorá grafická karta by mi odporučiť? Vďaka za pomoc
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ďalšie rozlíšenie je až 1280x1024.
A slušné karty pre tento alebo nižšie rozlíšenie, ktoré umožní po dobu minimálne 25fps s AA a dôstojnej detailné nastavenie je 8600GTS. Vyššia spec'd karty (8800GT, GTS) sa nastavenie na týchto uznesení a neuzříte výhody. Získanie 8600 môžu ušetriť získanie nových PSU ako vyššia spec'd kariet vyššej ampage na 12V koľajniciach. Budete môcť spustiť, že spec s 8600 na 400w PSU.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Je vaša grafické slot AGP alebo PCI-E? Ak si nie ste istí, počítač špecifikácie by pomohli (hlavne základné dosky)
|
|||
|
|||
|
Nejsem naozaj istí doske špecifikácie jedno nie je naozaj nevie, kde to zistiť. Je to jednoducho štandardný počítač (I zvuk ako moja mama), a to bez ohľadu na základné špecifikácie sú, to je pravdepodobne to, čo som dostal. Nie som si istý, ako moc pomôže, že je.
Môj priateľ odporučil, že dostanem 8800GT ako pomerne lacný a podľa neho jeho budúce-dôkaz ako ostatné karty v cenovej relácii. Rovnako nemožno zistiť, čo PSU som dostal, musel som si na chrbát na počítači, ale couldnt vidieť všade. Kúpil som nový počítač v 06 tak co je štandardná potom, čo IVE zrejme dostal! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
No, čo potrebujete vedieť, ak máte AGP alebo nie.
|
|||
|
|||
|
Ok len zistil jeho PCI-E. Počítačový model je Advent T9306
|
|
|
|||
|
|||
|
Dobre, čo ste sa tam dostal, je jediné jadro 6 série p4, myslím, že to je jadro Prescott 650.
PC svety vlastnej značky osobných počítačov. Mimochodom, budete musieť buď 400 alebo 450w PSU tam. Já bych sa nemal pokúšať spustiť vysokej GHz p4 a high-end GPU na tomto PSU. Ale výber je na vás. Já bych Velmi doporučuji upgrade na 600w PSU, pokiaľ ide o akúkoľvek karta vyšší ako 8600. P4 je cicať šťavu, ako do high-end karty (rovnako ako ampéry).