![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима, моје знање о рачунарима је прилично ограничен па се род! Недавно сам купио нестваран тоурнамент 3 и схватила мој рачунар лоше треба графичка картица. Моје рачунар има 2ГБ РАМ-а, 3,6 ГХз Пентиум 4, а ја ћу бити играње игра ат 1024 кс 768, или можда мало више. Им 'трчање Уиндоуси КСП буџет и мој је било до те око 200 £. Па чак графичком картицом која ће вам препоручити? Хвала за било какву помоћ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Некст уп резолуција је 1280кс1024. Пристојан картицу за ово или је нижа резолуција, чиме се најмање 25фпс са АА и пристојан подешавања детаљно је 8600ГТС. Већи спец'д картицу (8800ГТ, ГТС) нуклеарног уништења на много начина је у тим одлукама и нећете видети користи. Добијање 8600 мај исто тако уштеди узимајући нову псу као виши спец'д цардс наредба вишег ампаге на 12В шина. Моћи ћете изводити који спец са 8600 на 400у псу.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је Ваша графичка или АГП слот ПЦИ-Е? Ако нисте сигурни вашем рачунару наочаре би (углавном матичне плоче)
| |||
| |||
| Им 'не стварно сигуран о матичној плочи једне наочаре не знам где се могу сазнати. То је само стандардно рачунар (ЈА звук попут моје мајке) тако да без обзира на основни су наочаре, тај је вероватно оно што сам добио. Нисам сигуран колико је то помоћ. Мој пријатељ је препоручио да сам добио 8800ГТ као релативно јефтин и према њему његова будућност-доказ више него друге картице у цену опсега. Такође не могу сазнати што псу И'ве гот, сам поглед на повратак на рачунар, али цоулднт видим нигде. Ја купио нови компјутери у 06 па све што је стандард онда је вероватно оно што имам је добио! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па што треба да знате ако сте АГП или не.
| |||
| |||
| Ок праведан оснивати вањска својим ПЦИ-Е. Рачунарски модел Т9306 Адвент |
|
| |||
| |||
| Добро, шта сте добили ту је једном П4 цоре 6 серија, мислим да је то Пресцотт језгра 650. Световима сопствених ПЦ бранд рачунара. Уосталом, имат ћете било 400 или 450у псу тамо. Не бих пробати покренути ГХз П4 високе и високе крају ГПУ на том псу. Но, избор је ваш. Хтјела високо препоручити за модернизирати на 600у псу, ако с обзиром на било коју картицу већи од 8600. П4'с сисање сок као висока енд картице (као и појачала).
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |