![]() |
|
| |||
| |||
| Merhabalar, bilgisayarların bilgi oldukça sınırlıdır böyle olmaya tür! Son Unreal Tournament 3 aldım ve bilgisayar gerçekleştirilen kötü bir grafik kartına ihtiyacı vardır. Benim bilgisayar 2Gb RAM, 3,6 GHz Pentium 4, ve ben 1024 x 768 veya belki biraz yüksek oyun olacak. Ben ve Windows XP kullanıyorum benim bütçe her şeyi ve £ 200 civarındadır. Yani evet, bu kartı Grafik tavsiye ederim? Thanks for any help |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sonraki kadar çözünürlük 1280x1024 olduğunu. Bu veya daha düşük çözünürlük için iyi kartı, AA ve iyi detay ayarları ile 25fps bir en az izin vererek 8600GTS olduğunu. Daha yüksek bir spec'd kartı (8800GT, GTS) bu çözünürlüklerde tarafından ve yararını görmezsiniz. Ve 8600 alma ayrıca, yüksek spec'd kartları olarak yeni bir PSU almak kaydetmek olabilir 12v raylar üzerinde yüksek ampage komut. Siz 8600 bir 400w PSU ile bu özel çalıştırmak için yeterli olacaktır.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grafik yuvası AGP veya PCI-E mi? Eğer bilgisayarınızın özellikleri (özellikle anakart) yardım edeceğini emin değilseniz
| |||
| |||
| Gerçekten anakart özellikleri hakkında bir çok yerde bulmak bilmiyorum emin değilim. Sadece standart bir bilgisayar (benim annem gibi) bu yüzden ne olursa olsun temel özellikleri olan, benim ne var şu ses. Ben ne kadar bu yardım emin değilim. Arkadaşım ben 8800GT ile oldukça ucuz ve ona fiyat aralığında diğer kartlar çok daha ileride geçirmez göre elde tavsiye etti. Ayrıca ben var ne PSU bulamazsanız, ben ama bilgisayarda arkasında bir göz vardı couldnt her yerde görüyoruz. Bunu ne olursa olsun standart sonra ben 06 benim bilgisayar yeni aldım ne muhtemelen var ive olduğunu! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Peki eğer AGP ya da bilmek gerekir.
| |||
| |||
| Tamam sadece kendi PCI-E öğrendim. Bilgisayar modeli Advent T9306 olduğunu |
|
| |||
| |||
| Tamam, ne bir tek çekirdekli 6 serisi p4 olduğunu var, ben bu Prescott çekirdekli 650 olduğunu düşünüyorum. PC dünyaların kendi markası PC. Neyse, ya orada bir 400 veya 450w PSU olacaktır. Ben ve PSU bir yüksek son GPU yüksek GHz p4 çalıştırmayı denediğinizde değildir. Ancak seçim senin. Eğer herhangi bir kart, 8600 daha fazla düşünüyor Ben yüksek bir 600w PSU için bir yükseltme tavsiye ediyorum. P4's özümlemek suyu olarak (yanı sıra amper) üst uç kartları var.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |