![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, моє знання комп'ютера є досить обмеженим будьте ласкаві! Нещодавно я купила Unreal Tournament 3 і зрозумів, "Мій комп'ютер" гостро потребує відеокарті. Мій комп'ютер має 2GB RAM, 3,6 ГГц Pentium 4, і я буду грати в ігри на 1024 х 768 або, можливо, дещо більше. Я під управлінням Windows XP і мій бюджет нічого до і близько £ 200. Таким так, графічною картою б ви порекомендували? Спасибо за будь-яку допомогу |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наступне є дозволом до 1280x1024. Сучасні карти для тієї або низьким дозволом, що дозволяє протягом як мінімум 25 fps з АА і гідною налаштуваннях деталь 8600GTS. Вище дозволяє білд-карти (8800GT, GTS) є надмірністю в цих резолюціях, і ви не побачите вигоду. Початок 8600 також може зберегти вам отримати нові блоки харчування вищої якості дозволяє білд карт команд вищої ampage на 12v рейок. Ви зможете запустити цю специфікацію з 8600 по 400w БП.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваш графічний слот AGP або PCI-E? Якщо ви не впевнені у вашому комп'ютері специфікації сприятиме (в основному, материнської плати)
| |||
| |||
| Я не дуже впевнений у специфікації материнської плати не знаю, де можна дізнатися. Це всього лише стандартний комп'ютер (я звук, як моя мати), тому всі основні характеристики, Thats ймовірно, що я отримав. Я не знаю, скільки допомогти, що є. Мій знайомий порадив мені отримати 8800GT як її досить дешево і з ним своє майбутнє більше доказів, ніж інші карти в ціновому діапазоні. Крім того, я не можу дізнатися, що блок живлення у мене, у мене був вигляд на спині за допомогою комп'ютера, але Couldnt побачити скрізь. Я купив новий комп'ютер у 06 таких би там не було стандарт, то це те, що, ймовірно, отримав Ів! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну вам необхідно знати, якщо ви AGP чи ні.
| |||
| |||
| Ok просто знайшов свою PCI-E. Комп'ютерна модель Advent T9306 |
|
| |||
| |||
| Добре, що в тебе є одне ядро 6 серій P4, я думаю, що це основний Prescott 650. PC світів власних марок ПК. У будь-якому випадку, вам доведеться або 400 або 450W PSU там. Я б не спробувати запустити високої ГГц P4 і високою GPU кінець на цьому блоці харчування. Але вибір за вами. Я настійно рекомендую перейти на 600w блок живлення при розгляді будь-яких карт вище, ніж 8600. Suck P4 сік як і старші карти кінця (а також AMPS).
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога необхідна виборі нової відеокартою | Бейліс | Графічні карти & Монітори | 3 | 7 жовтня 2008 13:19 |
| Потрібен рада при оновленні відеокарти | hotfart | Графічні карти & Монітори | 7 | 4 січня 2008 20:01 |
| Вибір відеокарти | Razer | Графічні карти & Монітори | 5 | 20 грудня 2007 12:29 |
| Відеокарта оверклокер Pro необхідно | pete21 | Графічні карти & Монітори | 10 | 23 листопада 2007 14:58 |
| Потрібна консультація - Старі комп'ютерні ... Нова відеокарта? | mal454545 | Графічні карти & Монітори | 1 | 7 листопада 2007 13:21 |
| Різьба Інструменти | |
| |