![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей, момчета, аз купих моята братовчедка стар компютър от него, тъй като той има нов персонален компютър и той щеше да бен стария, така му един s478 Celeron 2.30ghz oc'd до 2.8ghz неговото безопасно достатъчно за сега (чието ново CPU му От старите CPU вятъра), 1GB RAM pc3200, Ге-Force 6200 256MB "PCI" и Тръст 420W PSU. Аз забележка той имаше 4X AGP слот и 6200 PCI е много бавен, тъй като стария и един PCI а също така съм мисля да си намерят нова графична карта, 7900GS е 256MB GDDR3 за £ 55 и x1950Pro е 512MB GDDR3, както и но неговият £ 65 двамата се ария, аз се чудех кой да отида. на 7900 изпълнява близо до x1950 но x1950 е 512MB, също и аз видях HD3850 512MB GDDR3 AGP за сканиране, но обмисля моята AGP слот е 4x и моите CPU е огромна пречка и тя е € 20 повече, отколкото и на двете карти, така може би не .. също и мой приятел ми препоръча hHD600XT 512MB GDDR3 £ 58 от сканира отново, но не когато е в близост до 7900GS равнища на изпълнение ... Надявам се да ми помогне, които да се Аз съм с надеждата да играят cod4 върху Мед-високи и Crysis на ниско-MED настройки |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз ще отида с X1950 въпреки че Im не сте сигурни кой модел, което гледате! XT / GT / Pro / XTX Но 1950pro е в конкуренция с 7900GT не GS Но ако ще използвате Vista след което можете да искате DX10, които от 3850 ще дръжка
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Командироващата X1950 процесори, но ще бъде _massive_ ограничаващ фактор.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Исках да кажа моята приятелка също се препоръчва ми HD2600XT, THX иначе аз може би ще отида за x1950pro тогава |
|
| |||
| |||
| Вече повече отговори, моля? |
|
| |||
| |||
| Здравей, не знам дали това ще бъде късно за теб, но имам само купува X1950 ПРО за AGP слот и моите 500 вата PSU не изглежда да е "човек enuff" за работа, това е голяма карта като имам тя изпитва по време на работа с известен успех, но тя е В. гладен. Чух, че той изисква 30A на 12V железопътен транспорт. Надявам се това да помогне Нийл V |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
http://www.eclipsecomputers.com/prod...x?code=PS-X750. Да не си припомни къде са географски, но аз съм в Англия и са купили добри неща от Eclipse компютри преди. Надявам се това да помогне. ![]() NeilV |
|
| |||
| |||
| Да това е точно вида на нещо, което искам да стоя далеч от дори и без име марка PSU е зле, много по-малък общ. първият знак, не е с две PCI-E конектори за "700 вата" PSU. Върви с корсар 450W
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моят компютър ще не признава SD карта. Нищо лошо с четец на карти | tommyd | Дискове & сменяемите носители | 6 | 15-ти ноември 2009 год. 14:57 |
| P4 CPU, VID карти, TV tunner картата и паметта за продажба / търговия | tardster | CJ Used Пазар | 6 | 9-ти септември 2009 година 12:33 |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| Искам да използвам моя състав видео карта и ми ъпгрейд на видео картата toget | demon102 | Графика на карти & Монитори | 3 | 2-ро Aug 2008 13:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |