![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| hej lidi, já koupil můj bratranec starý kus, protože z něj dostal nový počítač a byl ti bin starý, takže její s478 Celeron 2.30ghz oc'd na 2.8GHz jeho dostatečně bezpečný pro tuto chvíli (její nový cpu jeho Od starých foukané cpu), 1GB PC3200 RAM, Ge-Force 6200 256megabajt "PCI", a Trust 420W PSU. Všiml jsem si musel AGP 4x slot a 6200 pci je velmi pomalý, protože starý a jeho pci stejně tak jsem si získat novou grafickou kartu, 7900GS má 256MB GDDR3 za 55 liber a je X1950PRO 512MB GDDR3, jakož ale jeho 65 liber z obou árií, já jsem přemýšlel, který z nich dostat. 7900 provádí v blízkosti X1950, ale X1950 se 512 MB, také jsem viděl HD3850 512MB GDDR3 AGP na kontrolu, ale vzhledem k mé AGP slot je 4x a moje cpu je obrovskou překážkou a to je 20 liber více, než jak o kartách tak snad ne .. také můj kamarád mi doporučil hHD600XT 512mb GDDR3 58 liber z skenovat znovu, ale jeho ne-li v blízkosti 7900GS úrovně výkonnosti ... Snad vám pomůže mi, který z nich si Já jsem doufal, že hrát CoD4 na med-vysoká nastavení a Crysis na nízké-med nastavení |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chtěl bych jít s X1950 im ačkoli nejsou jisti, jaký model jste se díváte! XT / GT / Pro / XTX Ale 1950pro je v konkurenci s 7900GT nebude GS Ale pokud budete používat Vista pak budete chtít DX10, které by se zabývala 3850
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přidělující X1950, ale procesor bude _massive_ překážkou.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Myslel jsem také doporučil, můj přítel mi HD2600XT, thx i přesto pravděpodobně bude jít za x1950pro poté |
|
| |||
| |||
| Už více odpovědí, prosím? |
|
| |||
| |||
| Ahoj nevím, jestli to bude až pozdě pro tebe, ale jsem koupil X1950 PRO pro AGP slot a moje 500w PSU nezdá být 'muž enuff' pro tuto práci, je to skvělá karta, jak jsem zkouší se při práci s jistým úspěchem, ale je V. hlad. Slyšel jsem, že to vyžaduje 30A na 12V železnici. Doufám, že to pomůže Neil W |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Citace:
http://www.eclipsecomputers.com/prod...x?code=PS-X750. Don't vzpomenout, kde jste geograficky, ale jsem v Anglii a koupil dobré věci z počítače do Eclipse. Doufám, že to pomůže. ![]() NeilV |
|
| |||
| |||
| Jo to je přesně ten typ, co chcete, aby zůstali daleko od i non-name značka PSU je špatný, mnohem méně generika. první znak není s dvěma PCI-E konektorů na "700w" PSU. jít s Corsair 450W
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |