![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ρε παιδιά, έχω αγοράσει τον ξάδελφό μου από τον παλιό υπολογιστή, δεδομένου ότι πήρε ένα νέο υπολογιστή και ότι θα Μπιν την παλαιά, έτσι ώστε η μία s478 Celeron 2.30ghz oc'd να 2.8ghz αρκεί για την ασφαλή τώρα (το νέο του cpu από το παλιό cpu εμφυσημένα), 1GB RAM pc3200, Ge-Force 6200 256MB "PCI", και ένα Trust 420W PSU. i ανακοίνωση είχε μια AGP 4X slot και το 6200 pci είναι πολύ αργοί, δεδομένου ότι τα παλαιά και μία PCI και έτσι έχω να σκεφτώ μια νέα κάρτα γραφικών, η 7900GS είναι 256MB GDDR3 £ 55 και για την x1950Pro είναι 512MB GDDR3 και αλλά οι δύο από £ 65 άρια, είμαι αναρωτιούνται ποια θα πάρετε. εκτελεί το 7900 κοντά στην x1950, αλλά η x1950 είναι 512MB, επίσης, είδα το HD3850 512MB GDDR3 AGP για σάρωση αλλά, λαμβάνοντας υπόψη μου AGP slot είναι 4x και μου cpu είναι μια τεράστια στενωπός και είναι πάνω από £ 20 και τις δύο από τις κάρτες, ώστε ίσως δεν .. Επίσης, ο φίλος μου μου συνέστησε το hHD600XT 512MB GDDR3 £ 58 από σάρωση και πάλι, αλλά δεν τα οποία σχεδόν τα επίπεδα επιδόσεων 7900GS ... ελπίζω ότι μπορεί να με βοηθήσει να τις οποίες μία Είμαι ελπίζοντας να παίξει cod4 για MED-υψηλή ρύθμιση και crysis στις χαμηλές ρυθμίσεις med |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πάμε με την X1950 im αν δεν είστε σίγουροι για το ποιο μοντέλο που κοιτάτε! XT / GT / Pro / XTX Όμως, η 1950pro ήταν σε ανταγωνισμό με την 7900GT δεν την GS Αλλά αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε Vista τότε μπορεί να θέλετε DX10 που θα χειρίζεται το 3850
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αποσπώντας X1950 CPU, αλλά θα είναι μια _massive_ πρόβλημα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| i σήμαινε επίσης ο φίλος μου μου το HD2600XT, thx, έτσι κι αλλιώς, μάλλον θα πάμε για την x1950pro τότε |
|
| |||
| |||
| πλέον περισσότερες απαντήσεις σε παρακαλώ; |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, δεν ξέρω αν αυτό θα είναι αργά για να σας, αλλά μόλις αγοράσει ένα X1950 PRO AGP για μια σχισμή και μου 500W PSU δεν φαίνεται να είναι "άνθρωπος enuff» για τη δουλειά του, είναι μια μεγάλη κάρτα που έχω θα δοκιμαστεί κατά την εργασία με κάποια επιτυχία, αλλά είναι V. πεινασμένοι. Άκουσα ότι απαιτεί 30A για τη σιδηροδρομική 12v. Hope this helps Neil V |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
http://www.eclipsecomputers.com/prod...x?code=PS-X750. Μην θυμάστε όταν είστε γεωγραφικά αλλά είμαι στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχουν αγοράσει καλά πράγματα από υπολογιστές, πριν Eclipse. Hope this helps. ![]() NeilV |
|
| |||
| |||
| Ναι, αυτό είναι ακριβώς το είδος των πράγμα που θέλετε να μείνετε μακριά από ακόμη και μια μη εμπορική ονομασία PSU είναι κακό, πολύ λιγότερο γενόσημου. είναι το πρώτο σημάδι που δεν έχει δύο υποδοχές PCI-E σε ένα "700w" PSU. πάμε με ένα Corsair 450W
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ο υπολογιστής μου δεν αναγνωρίζει SD Card. Τίποτα δεν πάει καλά με Card Reader | TommyD | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 15 Νοεμβρίου 2009 14:57 |
| P4 CPU, vid κάρτα, tv tunner και κάρτα μνήμης για την πώληση / εμπόριο | tardster | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 6 | 9 Σεπτεμβρίου του 2009 12:33 |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Θέλω να χρησιμοποιήσω το υλικό μου κάρτα βίντεο και μου αναβάθμιση την κάρτα οθόνης toget | demon102 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 2 Αυγ 2008 13:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |