![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej momački, ja kupio moj bratić starog pc off njemu jer on je dobio novo računalo i on je gonna bin stari, pa jedan njen s478 Celeron 2.30ghz oc'd na 2.8ghz njene sigurno dovoljno za sada (njen novi CPU njegov od starog CPU otpuhan), 1GB RAM pc3200, Ge-Force 6200 256MB "PCI", a poverenička 420W PSU. i obavijest je imao AGP slot 4x PCI, a 6200 je stvarno spor, budući da njen stari i jedan PCI i tako sam misliti dobivanja nove grafičke kartice, na 7900GS je 256MB GDDR3 za 55 £ a x1950Pro je 512MB GDDR3 kao £ 65, ali njegova oba off aria, I'm pitate što neki dobiti. 7900 izvodi se neposredno uz x1950 ali x1950 je 512MB, i ja vidjeh HD3850 512MB GDDR3 AGP scan, ali s obzirom na moja je AGP slot 4x CPU i moj je veliki usko grlo i to je više od 20 £ obje kartice pa možda i ne .. isto tako moj prijatelj mi je preporučio hHD600XT 512MB GDDR3 £ 58 iz scan a opet u neposrednoj blizini nema gdje 7900GS performanse razinama ... nadamo se da ćete mi mogu pomoći da dobijete što neki Im 'nadajući da igra cod4 na med-high postavku i crysis na low-med postavke |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja bih otići s X1950, iako im ne siguran koji model vi gledate! XT / GT / Pro / XTX Ali 1950pro je u konkurenciji sa 7900GT ne GS Ali ako ćete koristiti Vista onda svibanj želite DX10 koju je 3850 bi upravljali
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CPU Seconding X1950 ali će biti usko grlo _massive_.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| značilo i moj prijatelj mi je također preporučila HD2600XT, thx anyway i vjerojatno će ići za x1950pro zatim |
|
| |||
| |||
| više više odgovora molim te? |
|
| |||
| |||
| Bok ne znam ako je to će biti do kraja za vas, ali sam kupila samo jedan za X1950 PRO AGP utor i moje 500w PSU ne čini se da 'čovjek enuff' za taj posao, to je velika kartica kao što sam ja testirana je na radu sa neki uspjeh, ali je V. gladan. Čuo sam da to zahtijeva 30A na 12V rail. Nadam se ovo pomaže Neil V |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Quote:
http://www.eclipsecomputers.com/prod...x?code=PS-X750. Ne podsjetiti gdje ste zemljopisno, ali ja sam u Velikoj Britaniji i kupili su dobre stvari iz Eclipse računala prije. Nadam se ovo pomaže. ![]() NeilV |
|
| |||
| |||
| Da to je točno vrstu stvar koju želim ostati daleko od čak i ne-brand name PSU je loše, mnogo manje generički. prvi znak je bez dva PCI-E konektora na "700w" PSU. idi s gusar 450W
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moje računalo će bez Priznati SD Card. Ništa nije u redu s Card Reader | tommyd | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 15 studeni 2009 14:57 |
| P4 CPU, Vid kartice, TV kartice i memorije tunner za prodaju / trgovina | tardster | CJ Used Marketplace | 6 | 9. rujna 2009 12:33 |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Želim koristiti svoj zaliha video karticu i moj video card upgrade toget | demon102 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 2. kolovoz 2008 13:32 |
| Thread Tools | |
| |