![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé srácok, megvettem az unokatestvérem régi db le róla, mert neki egy új PC-s bin lesz a régi, így a s478 Celeron 2.30ghz oc'd a 2.8ghz biztonságos elég most (az új cpu ő mivel a régi cpu fújt), 1GB pc3200 RAM, Ge-Force 6200 256MB "PCI", és a Trust 420W tápegység. Úgy vettem észre, ő volt a 4X AGP slot és a 6200 pci is nagyon lassan, mert a régi és a PCI és úgy gondolom, én vagyok a szerzés egy új grafikus kártya, a 7900GS a 256MB GDDR3 for £ 55 és az x1950Pro is 512MB GDDR3, valamint , de £ 65 is ki aria, én vagyok kíváncsi, melyik legyen. A 7900 végez közel az x1950, de az x1950 van 512MB is láttam, hogy a HD3850 512MB GDDR3 AGP a beolvasás, de figyelembe véve, én a 4x AGP slot, és a CPU nagy szűk és ez több, mint 20 £ mind a két kártyát úgy, talán nem .. is a barátom ajánlotta nekem a hHD600XT 512MB GDDR3 58 £ a scan megint, de nem, ha közel 7900GS teljesítményszinteket ... Remélem tud nekem segíteni, hogy melyik Remélem, hogy játsszon a cod4 között magas a beállítás és a Crysis a kis-med beállítások |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Inkább az X1950 im bár nem biztos benne, melyik modell akkor nézett! XT / GT / Pro / XTX De a 1950pro volt a verseny a 7900GT nem az a GS De ha lesz Vista használatára akkor lehet DX10, amelyet a 3850 lenne kezelni
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kirendelő X1950, de a CPU lesz a szűk _massive_.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Úgy értettem, a barátom is ajánlotta nekem a HD2600XT, thx anyway én kimegyek a x1950pro majd |
|
| |||
| |||
| Már több válaszokat kérem? |
|
| |||
| |||
| Szia nem tudom, hogy ez lesz az Ön számára, hogy későn, de én most vettem egy X1950 PRO egy AGP slot, és a 500 W-os tápegység nem tűnik úgy, hogy "ember enuff" a munka, ez egy nagy kártya, mint én vizsgálni, hogy a munka némi siker, de az V. éhes. Hallottam, hogy előírja 30A a 12V vasút. Remélem ez segít Neil V |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
http://www.eclipsecomputers.com/prod...x?code=PS-X750. Nem emlékszem, hol vagy földrajzilag, de én vagyok az Egyesült Királyságban, és vettem jó dolgokat az Eclipse számítógép előtt. Remél ez segít. ![]() NeilV |
|
| |||
| |||
| Ja, hogy ez pontosan az a fajta dolog, amit szeretnénk, hogy távol marad még nem ismert nevű PSU rossz, még kevésbé általános. Az első jele nincs két PCI-E csatlakozót a "700W" PSU. menj a Corsair 450W
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Sajátgép nem ismer el SD kártyát. Semmi baj Card Reader | tommyd | Drives & Removable Media | 6 | November 15, 2009 14:57 |
| P4 CPU, vid kártya, tv tunner kártya és a memória eladó / kereskedelem | tardster | CJ Használt Piactér | 6 | Szeptember 9, 2009 12:33 |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Szeretném használni a készlet, és a videokártya upgrade video kártya toget | demon102 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 2. augusztus 2008 13:32 |
| Téma eszközök | |
| |