![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys, I nupirko mano pusbrolis seno kompiuterio išjungti jį, nes jis gavo naują kompiuterį ir jis buvo gonna bin senas, todėl jos S478 Celeron 2.30ghz oc'd iki 2.8GHz jos ganėtinai dabar (savo naują CPU jo Nuo senų CPU pučiamieji), 1GB PC3200 RAM, Ge-Force 6.200 256MB "PCI" bei patikos 420W PSU. Aš pastebėjau, jis AGP 4x lizdą ir 6.200 PCI tikrai lėtas, nes jis senas ir PCI, taip pat kad aš manau, gauti naują grafikos plokštę, 7900GS yra 256MB GDDR3 už £ 55 ir x1950Pro yra 512MB GDDR3 taip pat tačiau jo 65 £ ir ne arija, man įdomu, kuris iš jų gauti. 7.900 atlieka beveik bet X1950 X1950 yra 512mb, taip pat mačiau HD3850 512MB GDDR3 AGP dėl skenavimo, bet dėl mano AGP 4x lizdas yra ir mano CPU yra daug trukdžių ir tai yra 20 £ daugiau nei abi korteles tai gal ir ne .. pat mano draugas rekomendavo man hHD600XT 512MB GDDR3 £ 58 iš nuskaityti iš naujo, bet jo nėra, kai šalia 7900GS eksploatacinių charakteristikų lygiai ... hope you can help me, kurią iš jų gauti Aš tikiuosi žaisti CoD4 ant med-high nustatymu ir crysis ant mažos med Nustatymai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau eiti su im nors nežinote kurį modelį, jūs žiūrite X1950! XT / GT / Pro / XTX Bet 1950pro buvo konkuruoti su 7900GT ne GS Bet jei jūs ketinate naudoti Vista, tada galite DX10, kuri reguliuotų 3.850
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Komandiruojančios X1950 CPU, bet bus _massive_ kliūtimi.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Aš norėjau mano draugas taip pat rekomendavo man HD2600XT, thx anyway aš tikriausiai ruošiesi eiti x1950pro tada |
|
| |||
| |||
| nebėra daugiau atsakymų prašom? |
|
| |||
| |||
| Sveiki nežinau, ar tai bus vėlu jums, bet aš ką tik nusipirkau X1950 Pro AGP lizdas ir mano 500W PSU neatrodo, kad "žmogus enuff" už darbą, tai puiki kortele kaip aš bandoma jį dirbti tam tikrą sėkmę, bet jis yra V. alkanas. Aš girdėjau, kad ji reikalauja 30A ant 12V geležinkeliu. Hope this helps Neil V |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Citata:
http://www.eclipsecomputers.com/prod...x?code=PS-X750. Nepamenu, kur yra geografiškai, bet aš į JK ir nusipirkai gerų dalykėlių iš Eclipse kompiuteriai anksčiau. Hope this helps. ![]() NeilV |
|
| |||
| |||
| yeah That's tiksliai apie ką Jūs norite likti nuošalyje nuo rūšies net ne vardas markės PSU yra blogai, daug mažiau bendro. Pirmasis požymis yra ne turinčių du PCI-E jungčių apie "700W" PSU. eiti su Corsair 450W
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |