![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hey guys, i nopirka mans brālēns vecs pc pie viņa, jo viņš saņēma jaunu datoru, un viņam bija gonna bin vecā, tāpēc tās S478 Celeron 2.30ghz oc'd uz 2.8GHz tā ir pietiekami droša, lai tagad (tā jaunā cpu viņa jo vecais CPU caurpūstas), 1GB PC3200 RAM, Ge-Force 6.200 256MB "PCI", un Trust 420W PSU. Es ievēroju, viņš bija AGP 4X slot un 6.200 pci ir patiešām lēns, jo tas vecs un PCI, kā arī lai Es domāju, kā iegūt jaunu grafikas karti, 7900GS ir 256MB GDDR3 par £ 55 un x1950Pro ir 512mb GDDR3, kā arī bet tās 65 £ gan pie aria, I'm wondering kuriem viens nokļūt. 7.900 veic tuvu X1950 bet X1950 ir 512mb, arī es redzēju HD3850 512MB GDDR3 AGP uz scan, bet ņemot vērā manu AGP slots ir 4x un mans CPU ir milzīgs sašaurinājums un tas ir £ 20 vairāk nekā abas kartes, tā varbūt arī nē .. arī mans draugs ieteica man hHD600XT 512MB GDDR3 £ 58 no scan atkal, bet tā nav kur līdzās 7900GS izpildes līmeņos ... ceru, ka jūs varat man palīdzēt kuriem viens nokļūt Es ceru spēlēt cod4 uz med-high noteikšanu un Crysis ar zemu med uzstādījumi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es gribētu iet ar X1950 kaut IP nav pārliecināts, kura paraugs Jūs meklē! XT / GT / Pro / XTX Bet 1950pro bija konkurence ar 7900GT nav GS Bet, ja jūs gatavojaties izmantot Vista, tad jūs varat DX10 kuras 3.850 būtu rokturi
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norīkotājas X1950 bet CPU būs _massive_ sašaurinājums.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| es gribēju mans draugs ieteica man HD2600XT, thx anyway es varbūt gonna iet par x1950pro tad |
|
| |||
| |||
| vairs daudz atbildes, lūdzu? |
|
| |||
| |||
| Hi nezinu, ja tas būs par vēlu jums, bet es tikko nopircis X1950 Pro AGP slota un mans 500W PSU nešķiet, ka ir "cilvēks enuff" par darbu, tas ir liels karti kā es testē to darbā ar zināmiem panākumiem, bet tas ir V. izsalcis. Es dzirdēju, ka ir nepieciešama 30A uz 12v dzelzceļu. Hope this helps Neil V |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Quote:
http://www.eclipsecomputers.com/prod...x?code=PS-X750. Neatceros, kur jums ir ģeogrāfiski, bet es esmu UK un ir nopirkuši labi stuff no Eclipse datoriem pirms tam. Hope this helps. ![]() NeilV |
|
| |||
| |||
| yeah tas ir tieši veida lieta vēlaties apturēt prom no pat ne-name brand PSU ir slikts, daudz mazāk vispārējs. pirmā pazīme nav, kam ir divi PCI-E connectors par "700w" PSU. iet ar Corsair 450W
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
![]() |
|
| Bookmarks |