![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hey guys, i kupił mój kuzyn starego komputera wyłączyć go bo dostałem nowy komputer i był gonna bin stary, więc swój s478 Celeron 2.30ghz oc'd do jego bezpiecznego 2.8ghz wystarczy, teraz (jej nowego procesora jego od starego procesora dmuchane), 1GB RAM pc3200, Ge-Force 6200 256mb "PCI", a Trust 420W PSU. Zauważyłem miał AGP 4X slot PCI i 6200 jest rzeczywiście powolne, ponieważ stare i PCI oraz so I'm getting pomyśleć o nowej karty graficznej, w 7900GS jest 256MB GDDR3 o £ 55 i x1950Pro jest 512MB GDDR3 oraz ale jego £ 65 zarówno off aria, I'm wondering, które z nich uzyskać. w 7900 wykonuje blisko do x1950 ale x1950 jest 512mb, również Widziałem HD3850 512MB GDDR3 AGP na skanowanie ale biorąc moje slot AGP 4x i jest mój procesor jest ogromny wąskie gardło i jest to więcej niż 20 funtów zarówno z kart może nie tak .. także moim przyjacielem zalecił mi hHD600XT 512MB GDDR3 £ 58 od skanowania ponownie, ale jej nie ma, gdy w pobliżu 7900GS osiągnięć ... nadzieję, że możesz mi pomóc, które z nich się I'm hoping grać cod4-MED na wysokie ustawienie i Crysis na low-med ustawienia |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chciałbym przejść z X1950 im chociaż nie ma pewności, który model oglądanej! XT / GT / Pro / XTX Ale 1950pro było w konkurencji z 7900GT nie GS Ale jeśli masz zamiar używać Vista następnie można DX10, który będzie obsługiwać 3850
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Delegującej X1950 ale procesor będzie wąskim gardłem _massive_.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Miałam na myśli mój przyjaciel również zaleca mi HD2600XT, thx anyway i prawdopodobnie będzie go na x1950pro następnie |
|
| |||
| |||
| już więcej odpowiedzi proszę? |
|
| |||
| |||
| Cześć nie wiem czy to będzie za późno, ale mam tylko jedno kupił X1950 PRO na AGP gniazdo i mój 500W PSU nie wydaje się być "człowiekiem enuff" do pracy, it's a great karty mam przetestowane w pracy z pewnym sukcesem, ale jest V. głodny. Słyszałem, że wymaga 30A na 12V kolejowego. Hope this helps Neil V |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
http://www.eclipsecomputers.com/prod...x?code=PS-X750. Nie przypomnieć gdzie jesteś geograficznie, ale ja jestem w Wielkiej Brytanii i kupić rzeczy z komputerów przed Eclipse. Hope this helps. ![]() NeilV |
|
| |||
| |||
| Tak to właśnie tego rodzaju rzeczy, które chcesz pobyt z dala od nawet bez nazwy marki PSU jest źle, tym bardziej ogólny. pierwszy znak nie posiadających dwa złącza PCI-E na "700w" PSU. go z Corsair 450W
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |