![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej lidi, já kúpil môj bratranec starý kus, pretože z neho dostal nový počítač a bol ti bin starý, takže jej s478 Celeron 2.30ghz oc'd na 2.8GHz jeho dostatočne bezpečný pre túto chvíľu (jej nový cpu jeho Od starých fúkané cpu), 1GB PC3200 RAM, Ge-Force 6200 256megabajt "PCI", a Trust 420W PSU. Všimol som si musel AGP 4x slot a 6200 pci je veľmi pomalý, pretože starý a jeho pci rovnako tak som si získať novú grafickú kartu, 7900GS má 256MB GDDR3 za 55 libier a je X1950PRO 512MB GDDR3, ako ale jeho 65 libier z oboch árií, já som premýšľal, ktorý z nich dostať. 7900 vykonáva v blízkosti X1950, ale X1950 so 512 MB, tiež som videl HD3850 512MB GDDR3 AGP na kontrolu, ale vzhľadom k mojej AGP slot je 4x a moje cpu je obrovskou prekážkou a to je 20 libier viac, ako obe karty, takže možná taky ne .. Tiež môj priateľ mi odporučil hHD600XT 512MB GDDR3 58 libier z skenovať znovu, ale jeho ne-li v blízkosti 7900GS výkonnostných úrovniach ... Dúfam, že mi môže pomôcť, ktorý z nich si Ja som dúfal, že hrať CoD4 na med-vysoká nastavenia a Crysis na nízkej-med nastavenia |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chcel by som ísť s X1950 im hoci nie sú istí, aký model ste sa pozeráte! XT / GT / Pro / XTX Ale 1950pro je v konkurencii s 7900GT nebude GS Ale ak budete používať Vista potom budete chcieť DX10, ktoré by sa zaoberala 3850
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prideľovací X1950, ale procesor bude _massive_ prekážkou.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Myslel som tiež odporučil, môj priateľ mi HD2600XT, thx aj napriek tomu pravdepodobne bude ísť za x1950pro potom |
|
| |||
| |||
| Už viac odpovedí, prosím? |
|
| |||
| |||
| Ahoj nevím, jestli to bude až neskoro pre teba, ale som kúpil X1950 PRO pre AGP slot a moje 500w PSU nezdá byť 'muž enuff' pre túto prácu, je to skvelá karta, jak jsem testuje sa pri práci s určitým úspechom, ale je V. hlad. Počul som, že to vyžaduje 30A na 12V železnici. Dúfam, že to pomôže Neil W |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
http://www.eclipsecomputers.com/prod...x?code=PS-X750. Don't vzpomenout, kde ste geograficky, ale som v Anglicku a kúpil dobré veci z počítača do Eclipse. Dúfam, že to pomôže. ![]() NeilV |
|
| |||
| |||
| Jo to je presne ten typ, čo chcete, aby zostali ďaleko od aj non-name značka PSU je zlý, oveľa menej generiká. prvý znak nie je s dvoma PCI-E konektorov na "700w" PSU. ísť s Corsair 450W
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |