![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хеј момци, ја сам купио мој рођак старог рачунара са њега јер је он добио нови рачунар и он ӕе Бин стари, тако да је његова с478 Целерон 2.30гхз оц'д на 2.8ГХз је за сада довољно безбедно (свој нови ЦПУ је од старог ЦПУ цвијет), 1ГБ ПЦ3200 РАМ-ГЕ-256 снаге 6200 "ПЦИ-" и поверења 420У ЛУП. И обавештење да је АГП кс4 слот и ПЦИ 6200 је стварно споро, јер је стара и ПЦИ као и ја мислим тако да добијете нову графичку картицу, 7900ГС је 256МБ ГДДР3 за £ 55 и кс1950Про је као и 512МБ ГДДР3 £ 65, али је оба искључен арија, И'м уондеринг којих је један да добијете. 7900 обавља близу Кс1950 Кс1950, али је 512МБ, и сам ХД3850 512МБ ГДДР3 АГП на скенирање, али с обзиром на моју АГП слот је 4кс а мој ЦПУ је огромна уског грла и она је 20 фунти више од обе картице, тако можда и није .. Такође, мој пријатељ ми је препоручио хХД600КСТ 512МБ ГДДР3 £ 58 из скенира опет али нема где близу 7900ГС нивое перформанси ... надамо се да може да ми помогне којих је један да се Им 'надајући да игра цод4 на мед-хигх поставку и црысис на лоу-мед подешавања |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја бих отићи са Кс1950, иако им не сигуран који модел ви гледате! КСТ / ГТ / Про / КСТКС Али 1950про је у конкуренцији са 7900ГТ не ГС Али ако ћете користити Виста онда мај желите ДКС10 коју је 3850 би управљали
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЦПУ Сецондинг Кс1950 али ће бити уско грло _массиве_.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| значило и мој пријатељ ми је такође препоручила ХД2600КСТ, тхкс Аныуаы и вероватно ће ићи за кс1950про затим |
|
| |||
| |||
| више више одговора молим те? |
|
| |||
| |||
| Здраво не знам ако је то ће бити до краја за вас, али сам купила само један за Кс1950 ПРО АГП слот и моје 500у псу не чини се да 'човек енуфф' за тај посао, то је велика картица као што сам ја тестирана је на раду са неки успех, али је В. гладан. Чуо сам да то захтева 30А на 12В раил. Надам се ово помаже Неил В |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
хттп://ууу.ецлипсецомпутерс.цом/прод...кс?цоде=ПС-Кс750. Не подсетити где сте географски, али ја сам у Великој Британији и купили су добре ствари из Ецлипсе рачунара пре. Надам се ово помаже. ![]() НеилВ |
|
| |||
| |||
| Да то је тачно врсту ствар коју желим остати далеко од чак и не-бранд наме псу је лоше, много мање генеричке. први знак је без два ПЦИ-Е конектора на "700у" псу. иди с гусар 450У
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мој рачунар ће не признају СД картица. Ништа лоше у читач картица | томмыд | Дривес & Измјењиви медији | 6 | 15. новембар 2009 14:57 |
| П4 ЦПУ, Вид картице, ТВ картице и меморије туннер за продају / трговина | тардстер | ЦЈ Усед Маркетплаце | 6 | 9. Јул 2009 12:33 |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Желим да користите свој залиха видео картицу и мој видео цард упграде тогет | демон102 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 2 аугуст 2008 13:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |