![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| beri yeni bir pc var ve o olacak bin eski, öyle oldu hey guys, i eski onu pc kuzenim satın onun a S478 Celeron 2.30ghz oc'd için 2.8ghz onun güvenli yeterli artık (onun yeni bir işlemci için yaptığı 1GB PC3200 RAM, Ge-Force 6.200 256mb "PCI" ve bir Trust 420W PSU eski işlemci üfleme), beri. çünkü ve bir PCI eski de bu yüzden yeni bir ekran kartı almanın düşünüyorum ediyorum diye bir AGP 4X yuvası ve 6.200 PCI fark vardı gerçekten yavaş kalıyor, 7900GS £ 55 için 256MB GDDR3 ve x1950Pro olduğu 512MB GDDR3 de bir ancak £ 65 aria de kapalı, ben olsun hangisini merak ediyorum. 7.900 için X1950 yakın ama X1950 olduğunu 512mb yapar, ben de HD3850 tarama üzerinde 512MB GDDR3 AGP gördüm ama AGP slotu 4x düşünüyor ve benim cpu çok büyük bir darboğaz olmasıdır ve 20 £ her iki kart daha fazla belki .. değildir Ayrıca arkadaşım benden hHD600XT 512MB GDDR3 58 £ ama tekrar tarama önerilir onun hiçbir yerde 7900GS performans düzeyleri yakınındaki ... Bana biri olsun yardım eder Ben MED-yüksek ayarı düşük tıp ayarları Crysis üzerinde cod4 oynamak için umut var |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben Sohbet hangi modeli bakıyorsun emin değilim ancak X1950 devam ediyorum! XT / GT / Pro / XTX Ama 1950pro ve 7900GT değil GS ile rekabet vardı Ancak daha sonra ele alabileceğinizi DX10 olan 3850 isteyebilirsiniz Vista kullanacağız
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Seconding X1950 ancak CPU _massive_ bir tıkanıklık olacak.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Arkadaşım da beni Her neyse muhtemelen x1950pro için sonra gideceğim ve HD2600XT, THX tavsiye amaçlı |
|
| |||
| |||
| Artık daha fazla yanıt lütfen? |
|
| |||
| |||
| Merhaba, bu sizin için geç olacak ama ben sadece bir X1950 PRO bir AGP yuvası ve benim 500W PSU 'bu iş için adam enuff' gibi görünmüyor almış, bu büyük bir kart olarak Ben's bilmiyorum Bazı başarı ile işte test ancak V. aç. Ben bu 12v demiryolu üzerinde 30a gerektirir duydum. Hope this helps Neil V |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
http://www.eclipsecomputers.com/prod...x?code=PS-X750. Nerede coğrafi ama ben İngiltere'de yaşıyorum ve Eclipse bilgisayarlardan önce iyi şeyler almış hatırlamak etmeyin. Hope this helps. ![]() NeilV |
|
| |||
| |||
| Tam olarak uzak kalmak isteyen şey türüne's evet PSU kötü bile olmayan bir ismi marka, daha az bir jenerik. ilk işareti kalmadan iki PCI-E konektörler bir "700w üzerinde" PSU. bir korsan gemisi 450W devam
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
![]() |
|
| Bookmarks |