![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хлопці, я купив мій двоюрідний брат старий комп'ютер з нього, оскільки він отримав новий комп'ютер, і він збирався бен старі, тому його S478 Celeron 2.30ghz oc'd до 2.8GHz своєї досить безпечною для картини (його новий процесор його так як старі процесори підірваний), 1GB RAM PC3200, Ge-Force 6200 256mb "PCI" та цільової блок живлення 420W. Я помітив він AGP 4X слот і PCI 6200 є дуже повільним, оскільки старі і PCI, а так що я думаю про отримання нової графічної карти, є 7900GS 256MB GDDR3 за £ 55, і це X1950Pro 512MB GDDR3, а також але £ 65 і арія Off, я цікаво, який з них отримати. 7900 виконує близькі до X1950 а X1950 є 512mb, і я побачив HD3850 512MB GDDR3 AGP на сканування, але при моїй слот AGP 4x і мого процесора є величезним вузьким і 20 фунтів стерлінгів більше, ніж обидві карти, так що, можливо, не .. мій друг порадив мені hHD600XT 512MB GDDR3 £ 58 з перевірки знову але не коли у 7900GS продуктивність рівнях ... сподіваюся, що ви можете мені допомогти, який з них отримують Я сподіваюся, грати в cod4 МЕД-високі настройки і Crysis на низьких налаштуваннях-Med |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б з X1950, хоча їм не впевнені, яку модель ви дивитеся на! XT / GT / Pro / XTX Але 1950Pro було в конкуренції з 7900GT НЕ Г.С. Але якщо ви збираєтеся використовувати Vista, то можете DX10 який буде обробляти 3850
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прикомандирування X1950, але процесор буде _massive_ вузьким місцем.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я мав на увазі мій друг також рекомендував мені HD2600XT, THX всякому разі, я, ймовірно, Gonna Go для X1950Pro потім |
|
| |||
| |||
| більше більше відповідей, будь ласка? |
|
| |||
| |||
| Вітання не знаю, якщо це буде в кінці для вас, але я тільки що купила X1950 PRO для слота AGP і моя 500W PSU мабуть, не бути "людиною Enuff 'для роботи, це велика карта, як я тестував при роботі з певним успіхом, але це В. голодні. Я чув, що він вимагає 30A по 12v залізничним транспортом. Сподіваюся, що це допомагає Ніл V |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
http://www.eclipsecomputers.com/prod...x?code=PS-X750. Чи не пам'ятаю, де ви знаходитесь географічно, але я перебуваю у Великобританії і купили хороші речі від комп'ютерів до Eclipse. Сподіваюся, що це допомагає. ![]() NeilV |
|
| |||
| |||
| Ага, саме такий ви хочете, щоб триматися подалі від навіть не-марки БП погано, тим більш загальний характер. Перший ознака, що не має два PCI-E роз'єму на "700w" БП. йти з Corsair 450W
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |