![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Тази карта е най-добрия си купя, ако Серия 8 карти не са на разположение за AGP и модернизация на PCI E е твърде много за надграждане. Gainward блаженство 7800GS + AGP 512MB Спецификациите GPU: GeForce 7800GS GPU Clockspeed: 450 MHz Памет: 512MB 1,4 NS DDR3 Памет Clockspeed: 1250 MHz Автобус: AGP-8x Видео-Функции: Компонент, S-Video & Composite Out Свързване: DVI + DVI + Видео-Out |
|
| |||
| |||
| Това е една отлична карта, но ако можеш да си позволят да закупят висок клас карти тогава непременно трябва да се търсят ъпгрейд до дънната платка, процесора и RAM първо? Знам, че не могат да си позволят да надстроите, но скоростта подобрения съм виждал, тъй като се движат с AMD64 платформа с PCI-E и SATA2 е невероятен и аз препоръчвам, ако мога, за да го надстроите CPU / дънната / RAM комбо първи. |
|
| |||
| |||
| Аз съм готова за ново cgraphics карти, а да отидете PCI E и поддържане приблизително същите резултати, това означава, изкупуване на всички изброени по-долу компоненти вместо просто купуват А А, В £ 230 карти, които могат да работят today's игри с пълна графика и гладка FPS . Дънната платка А, В £ 60 CPU А, В £ 160 Рам А, В £ 290 Графична карта А, В £ 230 Общо А, В £ 740 My Computer спецификациите Сега CPU AMD 64 FX-51 2,3 GHz вода охлаждат Рам двойствен канал 4x 512MB DDR 400 ECC Графична карта NVidia 6800 GT GPU 430Mhz памет 1100Mhz вода охлаждат Дънни платки Гигабайта AGP X8 сокет 940 Звукови карти Audigy 2 ZS Съгласен съм, ако искаш да кажеш на тях няма смисъл изкупуване друга AGP, ако останалата част от спец. е начин зад но в п тя все още е overkill. |
|
| |||
| |||
| Аз съм уверен, защо този въпрос за А, В £ 740, но аз ще взема думата си за него - Моят 2GB RAM канал на двойно със сигурност не ми струва, В £ 290, въпреки че може би ще платите допълнително за ECC ? Моят въпрос е, че ако имате пари, в крак с времето, и оценката от този компютър спецификационен не давам, когато сте закупили / построена тя:) Тя не е в застой от всеки участък, така че сте добре, ми беше повече за тези chugging край стария Duron's, Celeron или Athlon XP кой ще бъде по-добре да се основен 64bit система за същите пари и виждат подобрения във всички аспекти. |
|
| |||
| |||
| Цената за оплождане е за 2x 1GB DDR 2 1066Mhz им няма смисъл изкупуване бавна овен за бързи процесора и ми трябва най-малко 1,6 GB на овен за 3D анимация аз съм на работа. Ако бях още с AMD XP или PENT 4 сте прав. Аз ще чакам, докато бюджетът се там за пълно изграждане отколкото харчите повече за умиране машина. Ако NVIDIA извежда на sereies 8 карти за AGP ще бъдат намалени, че стик или с това, което аз имам, докато не се чувстват Имам на moneys стойност на това. Това беше само преди година, когато аз baught този COMP под спецификационен за оказване ми анимация. Аз само избра дънната 3D за оказване на изпълнението, така че is'nt като добра за игри или 3D моделиране като игрални и работни COMP-горе, и никога няма да се thaught едната с PCI E гнездо. CPU1 AMD Opteron 246 Трой Core 2Ghz 1MB CPU2 AMD Opteron 246 Трой Core 2Ghz 1MB Рам 4X 512MB DDR 400 ECC Дънни платки Tyan гръмотевица K8W S2885 двойна 940 гнезда 2X 8GB овен подложки за всеки процесор. AGP слот PCI X слотове графична карта FX5900 Hardrive 120GB Взех 246 процесори, тъй като те са били добри стойност по време и аз исках веднага да ги замени с 2x 3Ghz двойна ядра като 4 3Ghz ядра ефективност. Мисля, че четворни ядра ще е само за сокет F, когато им се следващата година. Това означава, че ще трябва да надстроите на дънната платка в оказване COMP твърде тя е като че филмът Парите Pit. |
|
| |||
| |||
| Благодаря за това! Щях да си купя един изцяло нов компютър, но се дължи на разходите, аз реших да си ъпгрейд текущата ми един. Аз не ще да си сменя дънната платка (тя е AGP), така че аз се чудех какво най-добрите графични карти ще бъде. Някой знае ли цените на това? |
|
| |||
| |||
| А, В £ 230 за тази карта, но това се случва да падне следващия месец, когато Серия 8 излиза. |
|
| |||
| |||
| Забравете всичко това, което казах за най-добрите новата графична карта ATI AGP е мили по-добре да бъдат изложени по всяко време щом му нарича X1950 про съм NVidia предубедени и знаят всичко за този ритъм AGP слотове неговите огромни adavntage над предварително серия 8 NVIDIA карти е може да показва hdri графика и antialising по същото време. |