menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

AGP grafické karty - Gainward Bliss 7800GS + AGP 512mb

Reply

Thread Nástroje
Old 21. října 2006, 03:22
Člen Skupina

Default AGP grafické karty - Gainward Bliss 7800GS + AGP 512mb

Tato karta je vaše nejlepší koupit, pokud Series 8 karet nejsou k dispozici pro AGP a přechod na PCI E je příliš upgrade.

Gainward Bliss 7800GS + AGP 512mb

SPECS
GPU: GeForce 7800GS
GPU Clockspeed: 450 MHz
Paměť: 512MB 1,4 ns DDR3
Memory Clockspeed: 1250 MHz
Bus: AGP-8X
Video-Vlastnosti: Komponent, S-video a kompozitní výstup
Konektivita: DVI + DVI + Video-Out
Old 21. října 2006, 05:26
Člen Skupina

Je to výborná karta, ale pokud si může dovolit koupit si high-end karty pak jistě byste měli mít zájem na upgrade vaší základní desky, procesoru a paměti první?

Vím, že si nemůžeme dovolit, aby všechny aktualizace, ale zlepšení rychlosti jsem viděl, protože pohybující se na AMD64 platformu s PCI-E, SATA2, je neuvěřitelné a já doporučuji, že pokud můžete natáhnout na něj upgradovat CPU / Motherboard / RAM combo první.
Old 21. října 2006, 06:20
Člen Skupina

Jsem připraven na novou kartu, ale cgraphics jít PCI E a udržení zhruba stejný výkon znamená nákup všechny níže uvedené součásti místo právě kupujete Ã, Â £ 230 karet, které mohou běžet na plný her dnešní grafiky a hladké FPS .

Motherboard Ã, Â £ 60
CPU Ã, Â £ 160
Ram Ã, Â £ 290
Grafické karty Ã, Â £ 230

Celkem A, A 740 liber

My Computer Specs teď

Procesory AMD 64 FX-51 2,3 Ghz vodou chlazené
Ram duální kanál 4x 512mb ECC DDR 400
Grafické karty Nvidia 6800 GT GPU 430Mhz paměti 1100Mhz vodou chlazené
Základní desky Gigabyte AGP X8 socket 940
Zvukové karty Audigy 2 ZS

Souhlasím, pokud máte na mysli jejich nákupu jiného nemá smysl, pokud AGP zbytek se spec je způsob, jak za sebou, ale na mo je to stále přezbrojení.
Old 21. října 2006, 06:32
Člen Skupina

Jsem si nejste jisti, proč, který přichází na A, A 740 liber, ale budu mít své slovo na to - Můj 2GB RAM duální kanál určitě nebyly náklady mi Ã, Â £ 290, i když možná budete platit za další ECC ?

Moje otázka je, že pokud máte peníze, jít s dobou, a soudě podle tohoto počítače spec jste škudlit, když jste si zakoupili / postaven je:)

Není to loudavé jakýmkoli úsek tak, že jste v pořádku, moje místo bylo na ty supění podél staré Duron to, Celeron nebo Athlon XP to, kdo by lépe získání základních 64Bit systém za stejné peníze a vidí zlepšení ve všech aspektech.
Old 21. října 2006, 06:50
Člen Skupina

Cena za ram je pro 2x 1GB DDR 2 1066MHz jim žádný bod nákup pomalé RAM pro rychlý procesor a potřebuji minimálně 1,6 GB RAM pro 3D animace jsem pracoval. Když jsem byl ještě s AMD XP nebo Pent 4 máte pravdu. Já bych čekat do rozpočtu je tam úplný stavět spíše než utrácet více o umírající stroj. Pokud nvidia přináší z sereies 8 kartu pro AGP jsem se, že získání nebo tyčinky s tím, co jsem dostal, až jsem já mám pocit, že peníze z tohoto jmění. Teprve před rokem, když jsem baught této comp pod spec pro renderování moje animace. Já jen vybrala základní deska pro 3D zobrazování výsledků tak is'nt jako dobré pro hry nebo 3D modelování jako herní a pracovní comp výše a nikdy thaught, jak se jedno s PCI E socket.

CPU1 AMD Opteron 246 Troyi Core 2Ghz 1 MB.
CPU2 AMD Opteron 246 Troyi Core 2Ghz 1 MB.
Ram 4X 512mb ECC DDR 400
Základní desky Tyan Thunder K8W S2885 duální 940 podstavků 2X 8GB RAM sokety pro každý CPU. AGP slot PCI sloty X
Grafická karta FX5900
Hardrive 120gigabajt

Mám 246 procesory, které byly výhodné v době, kdy jsem chtěla brzy nahradit je s 2x 3Ghz dvojí jádra dává 4 3Ghz jádra výkon. Myslím, že čtyřkoalice jader bude pouze pro socket F, když jejich ven příštího roku. To znamená, že budu muset upgradovat desku v renderování comp taky je to, že film Money Pit.
Old 21. října 2006, 12:07
Člen Skupina

Díky za to! Jsem šel koupit celý nový počítač, ale vzhledem k nákladům, rozhodl jsem se jen upgradovat své stávající. Byl jsem nebudeme měnit mé základní desce (je AGP), takže jsem přemýšlel co nejlepší grafickou kartu by.

Nikomu vědět ceny na to?
Old 22. října 2006, 01:35
Člen Skupina

Ã, Â £ 230 pro tuto kartu, ale je to bude klesat příští měsíc, kdy Series 8 vyjde.
Old 18.listopadu 2006, 07:36
Člen Skupina

Zapomeňte na vše, co jsem řekl o nejlepší novou grafickou kartu ATI AGP je míle lepší by měla být v dohledné době své názvem X1950 pro I'm Nvidia neobjektivní a know této poráží všechny AGP slotů pro jeho obrovské adavntage po předem série 8 nvidia karet je mohou zobrazovat hdri grafika a antialising současně.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.