μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

AGP κάρτες γραφικών - Gainward BLISS 7800GS + AGP 512MB

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Οκτώβρη 2006, 03:22
Μέλος Ομάδα

Αυτή η κάρτα είναι η καλύτερη αγορά αν η Σειρά 8 κάρτες δεν είναι διαθέσιμη για την αναβάθμιση σε AGP και PCI E είναι πολύ μεγάλη αναβάθμιση.

Gainward BLISS 7800GS + AGP 512MB

SPECS
GPU: GeForce 7800GS
GPU Clockspeed: 450 MHz
Μνήμη: 512MB 1,4 ns DDR3
Clockspeed Μνήμη: 1250 MHz
Bus: AGP-8X
Video-Features: Component, S-Video και Composite Out
Συνδεσιμότητα: DVI + DVI + Video-Out
Old 21 Οκτώβρη 2006, 05:26
Μέλος Ομάδα

Είναι μια εξαιρετική κάρτα, αλλά αν έχετε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει ένα high-end κάρτα τότε σίγουρα θα πρέπει να επιδιώκουν την αναβάθμιση της μητρικής πλακέτας, επεξεργαστή και μνήμης RAM πρώτα;

Ξέρω ότι δεν μπορούμε να έχουμε την πολυτέλεια να αναβαθμίσει όλα, αλλά η ταχύτητα της βελτίωσης έχω δει δεδομένου ότι κινείται σε AMD64 πλατφόρμα με την PCI-E και SATA2 είναι απίστευτη και προτείνω ότι, αν μπορείτε να τεντώνονται σε αυτό, σας αναβάθμιση CPU / Motherboard / RAM combo πρώτα.
Old 21 Οκτώβρη 2006, 06:20
Μέλος Ομάδα

Είμαι έτοιμος για μια νέα κάρτα, αλλά cgraphics να πάει PCI E και διατήρηση περίπου την ίδια απόδοση, αυτό σημαίνει την αγορά όλα τα συστατικά που απαριθμούνται κατωτέρω και όχι μόνο την αγορά του A, A £ 230 κάρτα που μπορεί να λειτουργεί σημερινής παιχνίδια σε πλήρη γραφικά και ομαλή FPS .

Motherboard A, A £ 60
CPU A, A £ 160
Ram A, A £ 290
Κάρτα γραφικών Ã, Â £ 230

Σύνολο A, A £ 740

My Computer Χαρακτηριστικά Τώρα

CPU AMD 64 FX-51 2,3 Ghz υδρόψυκτο
Ram διπλή κανάλι 4x ECC 512MB DDR 400
Κάρτα γραφικών Nvidia 6800 GT GPU 430Mhz μνήμη 1100Mhz υδρόψυκτο
Motherboard Gigabyte AGP X8 socket 940
Κάρτα Ήχου Audigy 2 ZS

Συμφωνώ αν σημαίνει το δικό τους δεν αγοράζουν άλλο σημείο AGP αν το υπόλοιπο του spec, αλλά είναι πολύ πίσω από την κατά το mo είναι ακόμη Overkill.
Old 21 Οκτώβρη 2006, 06:32
Μέλος Ομάδα

Είμαι βέβαιος ότι ως προς το γιατί έρχεται σε μια, Â £ 740 αλλά θα πάρω τον λόγο σας για αυτή - My 2GB RAM διπλής κανάλι σίγουρα δεν κόστος μου, Â £ 290, αν και ίσως να πληρώσει επιπλέον για ECC ;

Το θέμα είναι ότι εάν έχετε τα χρήματα, κίνηση με τις ώρες, και κρίνοντας από αυτόν τον υπολογιστή spec δεν έχετε τσιγγουνεύομαι όταν αγοράστηκαν / έφτιαξαν:)

Δεν είναι υποτονική με κανένα τρόπο, έτσι ώστε να είμαστε εντάξει, το θέμα μου ήταν περισσότερο με εκείνες chugging μαζί της για την παλιά Duron, Celeron ή Athlon XP είναι ποιος θα ήταν καλύτερα να βασική 64bit σύστημα για τα ίδια χρήματα και βλέπουμε βελτιώσεις σε όλες τις πλευρές.
Old 21 Οκτώβρη 2006, 06:50
Μέλος Ομάδα

Η τιμή είναι για RAM 2x 1GB DDR 2 1066Mhz σημείο τους δεν αγοράζουν αργό ram για έναν γρήγορο επεξεργαστή και θα πρέπει τουλάχιστον 1,6 GB μνήμης RAM για την 3D animation δουλεύω και. Αν ήμουν ακόμα με AMD XP ή PENT 4 έχετε δίκιο. Θα περιμένει μέχρι τον προϋπολογισμό είναι εκεί για πλήρη κατασκευή και όχι δαπανούν περισσότερο σε μια μηχανή που πεθαίνουν. Αν nvidia αναδεικνύει την sereies 8 κάρτα για AGP θα είμαι σε αυτό ή να κολλήσει με ό, τι έχω μέχρι πιστεύω έχω το ποσό που αξίζει να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Ήταν μόνο ένα χρόνο πριν, όταν αυτό baught comp κάτω spec για την απόδοση μου animation. Θέλω μόνο επέλεξε τη μητρική πλακέτα για 3D επιδόσεις καθιστώντας έτσι is'nt ως καλό για παιχνίδια ή 3D modeling, όπως το gaming και εργασίας comp παραπάνω και ποτέ δεν thaught να δουν ένα με PCI E πρίζα.

CPU1 AMD Opteron 246 Troy Core 2Ghz 1MB
CPU2 AMD Opteron 246 Troy Core 2Ghz 1MB
Ram 4X 512MB DDR 400 ECC
Motherboard Tyan Thunder K8W S2885 διπλής 940 υποδοχές 2X 8GB RAM πρίζες για κάθε επεξεργαστή. AGP slot PCI X slots
Κάρτα γραφικών FX5900
Hardrive 120GB

Πήρα το 246 επεξεργαστές όπως ήταν καλή αξία κατά τη στιγμή και ήθελα να τους αντικαταστήσει με συντομότερο 2x 3GHz διπλή πυρήνες δίνοντας 4 3GHz πυρήνες επιδόσεις. Νομίζω ότι το τετράκλινα πυρήνες θα είναι μόνο για την υποδοχή F όταν τους ορίζονται το επόμενο έτος. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αναβαθμίσει τη μητρική πλακέτα στον ΔΖΚ comp πολύ που είναι σαν ταινία Το Money Pit.
Old 21 Οκτώβρη 2006, 12:07
Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ για αυτό! Επρόκειτο να αγοράσει ένα ολόκληρο νέο υπολογιστή, αλλά λόγω του κόστους, θα αποφασίσει για την αναβάθμιση μου μόλις τώρα. Εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω την μητρική πλακέτα (είναι AGP), οπότε Αναρωτιόμουν ποια είναι η καλύτερη κάρτα γραφικών θα είναι.

Όποιος γνωρίζει τις τιμές για αυτό;
Old 22 Οκτ 2006, 01:35
Μέλος Ομάδα

A, A £ 230 για την κάρτα, αλλά πρόκειται να μειωθεί τον επόμενο μήνα, όταν η Σειρά 8 βγαίνει.
Old 18 Νοέμβρη 2006, 07:36
Μέλος Ομάδα

Ξεχάστε όλα όσα είπα για το καλύτερο τη νέα κάρτα γραφικών ATI AGP είναι μίλια καλύτερη θα πρέπει να αναφέρονται οποτεδήποτε σύντομα την κάλεσε X1950 pro είμαι προκατειλημμένη Nvidia και αυτό το γνωρίζουν όλοι χτυπά για AGP χρονοθυρίδες την τεράστια adavntage κατά σειρά προ 8 nvidia κάρτες είναι μπορεί να εμφανίσει hdri γραφικών antialising και την ίδια στιγμή.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.