![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ova kartica je najbolje kupiti ako Series 8 kartica ne postane dostupna za AGP i PCI Nadogradnjom na E je previše za nadogradnju. Gainward Bliss 7800GS + AGP 512MB Specifikacije GPU: GeForce 7800GS Clockspeed GPU: 450 MHz Memorija: 512MB 1,4 ns DDR3 Clockspeed Memorija: 1250 MHz Autobusi: AGP-8x Video-Features: Komponentni, S-Video & Composite Out Povezivost: DVI + DVI + Video-Out |
|
| |||
| |||
| To je odlična kartica, ali ako si možete priuštiti da kupite high-end karticu onda svakako biste trebali biti u potrazi za nadogradnju vaše matične ploče, CPU i RAM-a prvi? Znam da ne mogu svi priuštiti da poboljsaju, ali na brzinu sam vidio poboljšanja od kreće na AMD64 platforme sa PCI-E, SATA2 je nevjerojatno, a ja preporučam da ako možeš rastegnuti se na njega, nadograditi procesor / matična ploča / RAM kombinirani prvi. |
|
| |||
| |||
| Ja sam spremna za novu cgraphics karticu, ali da ide PCI E i čuvanje otprilike iste performanse to znači da kupuju sve komponente navedene u nastavku umjesto samo kupovina Ã, Â £ 230 karticu koja se može izvoditi današnjim igrama pri punoj grafiku i glatku FPS . Matična ploča Ã, Â £ 60 CPU Ã, Â £ 160 Ram Ã, Â £ 290 Grafička kartica Ã, Â £ 230 Ukupno Ã, Â £ 740 My Computer Now Specifikacije CPU AMD 64 FX-51 2,3 GHz hlađen vodom Ram dvojan kanal ecc 4x 512MB DDR 400 Grafička kartica Nvidia 6800 GT GPU 430Mhz memoriju 1100Mhz hlađen vodom Matična ploča Gigabajt AGP X8 socket 940 Zvučna kartica Audigy 2 ZS Slažem se, ako ste mislili na njih ne kupuju drugu točku AGP ako ostatak je špekulacija je tako iza sebe, ali na trenutak to je još uvijek nuklearnog uništenja na mnogo načina. |
|
| |||
| |||
| I'm sigurni da je to razlog zašto dolazi do, Â £ 740, ali ja ću uzeti tvoju riječ za to - Moj 2GB RAM Dual kanala zasigurno nije trošak mene, Â £ 290, mada možda i da plaćate dodatno za ecc ? Moj point je da ako imate novac, kretati se s puta, a sudeći po tome računala spec. niste štediti kad ste kupili / izgrađena je:) To nije nikakav pipav Protežu tako si dobro, moj point je bio više za one chugging zajedno na starim Duron's, Celeron ili Athlon XP-a koji bi se bolje uzimajući osnovno 64bit sistem za isti novac i viđenje poboljšanja u svim aspektima. |
|
| |||
| |||
| Cijena je za ram 2x 1GB DDR 2 1066Mhz Njihova točka ne kupuju sporo ovna za CPU i brzo mi treba barem 1,6 GB RAM-a za 3D animacije sam radite. Ako sam se ipak sa AMD XP ili stešnjen 4 ti si u pravu. Ja bih pričekati proračun je tamo za potpuni graditi, a ne trošiti više na umiranje stroja. Ako nvidia donosi izvaditi sereies 8 kartica za AGP ću se da dobije ili štapa s tim što sam dobio do I feel I've got moneys je vrijedno od ovoga. Tek prije godinu dana kada sam baught ovu comp dolje spec. za iscrtavanje moje animacije. Ja samo izabrali matična ploča za 3D renderiranje performanse tako da is'nt kao dobar za igre ili 3D modeliranje kao gaming i radnih comp gore i nikad thaught dobivanja jednu s PCI E utičnicu. CPU1 AMD Opteron 246 Troy Core 2Ghz 1MB CPU2 AMD Opteron 246 Troy Core 2Ghz 1MB Ram Ecc 4x 512MB DDR 400 Matična ploča Tyan Thunder K8W S2885 dual 940 utičnice 2X 8GB RAM-a podnožja za svaku CPU. AGP utor PCI utore X grafička kartica FX5900 Hardrive 120GB Dobio sam 246 CPU dok su dobre vrijednosti u vrijeme i JA ištanje to uskoro zamijeniti ih sa 2x 3Ghz dual jezgre dajući 4 3Ghz jezgre performanse. Mislim da je quad jezgre biti će samo za socket F kad im se iduće godine. To znači da ću morati nadograditi na matičnoj ploči u renderiranje comp previše je takav film Money kotlina. |
|
| |||
| |||
| Hvala za ovo! Sam bio idući u cjelini kupiti novo računalo, ali s obzirom na troškove, odlučio sam da samo nadograditi moje trenutne jedan. JA nije 'idući u Chanel moj matična ploča (to je AGP), pa sam se pitate što je najbolja grafička kartica će biti. Svatko zna cijene na ovo? |
|
| |||
| |||
| A, Â £ 230 za tu karticu, ali se događa da se sljedeći mjesec kada Series 8 izađe. |
|
| |||
| |||
| Zaboravite sve što sam rekao o najboljim novim ATI AGP grafička kartica je miljama bolje bilo kada bi trebalo biti izvan njezina uskoro zove X1950 Pro I'm Nvidia pristrasan i know this pobjeđuje sve za AGP utora nad svojim ogromnim adavntage unaprijed serije 8 nvidia kartica je to može prikazati hdri grafike i antialising u isto vrijeme. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Grafičke Kartice Koje su Koristite 6 Pin Ps. Konektori Bolji, općenito? | P5200 | Graphics Cards & Monitors | 5 | 28. ožujak 2009 08:41 |
| Kako Vam se javiti / znaju sa snagom vaše računalo cijelom inc grafičke kartice, itd. | Carl | General Hardware Chat | 1 | 30. lipnja 2008 09:05 |
| Potrebno New Graphic Cards - 2 Monitori | ableit | Graphics Cards & Monitors | 1 | 27. studeni 2007 10:06 |
| 7800GS Fan Uklanjanje? | Hybr! D | Graphics Cards & Monitors | 8 | 8. kolovoz 2007 08:58 |
| Grafičke kartice - Radeon 9550 | Mike | General Hardware Chat | 8 | 20. listopad 2006 05:12 |
| Thread Tools | |
| |