פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

כרטיס גרפי AGP - Gainward BLISS 7800GS + AGP 512MB

Reply

שרשרת כלים
Old 21 אוקטובר 2006, 03:22
חבר קבוצת

כרטיס זה הכי טוב שלך אם לקנות את כרטיסי סדרה 8 לא יהיו זמינים עבור AGP או לשדרג ל-PCI E יותר מדי שדרוג.

Gainward BLISS 7800GS + AGP 512MB

מפרט
GPU: GeForce 7800GS
GPU Clockspeed: 450 MHz
זיכרון: 512MB 1,4 ns DDR3
Memory Clockspeed: 1250 MHz
אוטובוס: AGP-8X
תכונות וידאו: Component, S-Video Out & מורכבת
קישוריות: DVI וידאו + + DVI-out
Old 21 אוקטובר 2006, 05:26
חבר קבוצת

זה כרטיס מעולה, אבל אם אתה יכול להרשות לעצמך לרכוש כרטיס high-end אז בטח שאתה צריך להסתכל על מנת לשדרג את לוח האם, CPU ו-RAM הראשון?

אני יודע שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו את כל שדרוג, אך מהירות שיפורים ראיתי מאז מעבר של פלטפורמת AMD64 עם PCI-E ו SATA2 הוא מדהים ואני ממליץ שאם אתה יכול למתוח את זה, שדרג את CPU / לוח האם / זיכרון RAM Combo הראשון.
Old 21 אוקטובר 2006, 06:20
חבר קבוצת

אני מוכן לקבל את הכרטיס החדש cgraphics אבל ללכת PCI אי ולשמור בערך באותו ביצועים זה אומר לקנות את כל הרכיבים המפורטים להלן, במקום פשוט לקנות א, א 230 £ כרטיס זה יכול להפעיל משחקים של היום במלוא גרפיקה חלקה ו FPS .

לוח האם א, א 60 £
מעבד א ', א 160 £
רם א, א 290 £
כרטיס מסך א ', א 230 £

סה"כ א ', א 740 £

מפרט המחשב שלי עכשיו

CPU AMD 64 FX-51 מקורר מים 2.3 Ghz
ראם ערוץ כפול 4x 512MB ECC DDR 400
כרטיס מסך Nvidia 6800 GT GPU 430Mhz זיכרון 1100Mhz מקורר מים
לוח האם Gigabyte AGP X8 שקע 940
כרטיס קול Audigy 2 ZS

אני מסכים אם אתה מתכוון שלהם לא קונה נקודה נוספת AGP אם שאר spec היא הדרך מאחורי אך בו מו זה עדיין overkill.
Old 21 אוקטובר 2006, 06:32
חבר קבוצת

אני לא בטוח בקשר למה שמגיע ל, א 740 £ אבל אני אקח את המילה שלך על זה שלי - 2GB זיכרון RAM של ערוץ כפול בהחלט לא עלות לי, א £ 290, אבל אולי אתה משלם עבור פרטים ECC ?

הנקודה שלי היא שאם יש לך את הכסף, להעביר עם פעמים, וכן על ידי שופטת כי המחשב spec אתה לא לקמץ כאשר רכשת / בנוי זה:)

זה לא אדיש בכל למתוח כך שאתה בסדר, הצבע שלי היה יותר לאלה chugging יחד על הישן של Duron, Celeron של Athlon XP או של מי יהיה יותר טוב ממני להגיע בסיסי 64Bit המערכת עבור אותו כסף לראות שיפורים בכל ההיבטים.
Old 21 אוקטובר 2006, 06:50
חבר קבוצת

המחיר עבור רם הוא עבור 2x 1GB DDR 2 1066Mhz הצבע שלהם לא קונה ראם איטי עבור מעבד מהיר ואני צריך לפחות 1.6 GB של RAM עבור 3D אנימציה אני עובדת על. אם הייתי עדיין עם AMD XP או סגור ומסוגר 4 אתה צודק. אני מעוניין להמתין עד התקציב שם מלא לבנות במקום להשקיע יותר על מכונת גוסס. אם Nvidia מביא את sereies 8 כרטיס ל agp אני מוכן לקבל את זה עם מקל או מה כבר יש לי עד שאני מרגיש שאני כבר קיבלתי את כספי שווה את זה. זה היה רק לפני שנה, כאשר אני baught זה להלן comp spec של טיוח האנימציה שלי. אני רק בחרתי את לוח האם של טיוח 3D ביצועים is'nt כך טובה כמו משחקים או 3D מודלים כפי המשחקים ועבודה comp לעיל ואף פעם לא מקבל thaught של אחת עם שקע ה-PCI.

CPU1 AMD Opteron 246 מטרוי Core 2Ghz 1MB
CPU2 AMD Opteron 246 מטרוי Core 2Ghz 1MB
ראם 4x 512MB ECC DDR 400
לוח האם Tyan רעם K8W S2885 כפול 940 Sockets 2X 8GB ראם Sockets עבור כל מעבד. AGP PCI-X משבצות משבצות
כרטיס המסך FX5900
Hardrive 120GB

יש לי 246 CPUs כפי שהיו טובות ערך בזמן ואני רוצה להחליף אותם בקרוב עם 2x 3Ghz כפול ליבות נותן 4 ליבות 3Ghz הביצועים. אני חושב מרובע ליבות יהיה רק עבור שקע F כאשר שלהם החוצה בשנה הבאה. זה אומר שאני יהיה צריך לשדרג את לוח האם של טיוח comp גם כי זה כמו לצלם את הכסף Pit.
Old 21 אוקטובר 2006, 12:07
חבר קבוצת

תודה על זה! אני הולך לקנות מחשב חדש לגמרי, אך בשל העלויות, החלטתי פשוט לשדרג את הנוכחי. אני לא הולך לשנות את לוח האם (הוא AGP), אז אני תהיתי מה את כרטיס המסך הטוב ביותר יהיה.

מישהו יודע על מחירים זה?
Old 22 אוקטובר 2006, 01:35
חבר קבוצת

א, א £ 230 עבור כרטיס זה, אבל זה הולך ליפול בחודש הבא, כאשר יצא סדרה 8.
Old 18 נובמבר 2006, 07:36
חבר קבוצת

תשכח כל מה שאמרתי על הטוב ביותר החדש ATI AGP כרטיס המסך הוא אמור להיות טוב יותר מיילים בכל עת לצאת בקרוב שלה שנקרא X1950 מקצועית Nvidia משוחד אני יודע את כל זה יכה AGP משבצות שלה עבור ענקית adavntage מעל מראש סדרה 8 כרטיסי Nvidia זה יכול להציג גרפיקה hdri ו antialising באותו זמן.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.