![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Acest card este cel mai bun în cazul în care cumpăraţi Seria 8 carduri nu vor fi disponibile pentru upgrade la AGP şi PCI E prea mult, este un upgrade. Gainward Bliss 7800GS + AGP 512MB Specificaţiile GPU: GeForce 7800GS Clockspeed GPU: 450 MHz Memorie: 512MB 1,4 ns DDR3 Memorie Clockspeed: 1250 MHz Bus: AGP-8X Video-Features: Component, S-Video & Composite Out Conectivitate: DVI + DVI + Video-Out |
|
| |||
| |||
| Este o excelenta carte, dar, dacă îşi pot permite să cumpere un high-end carte, atunci cu siguranţă ar trebui să fie căutat pentru a face upgrade de placa de bază, procesor şi RAM primul? Ştiu că nu ne putem permite tuturor să faceţi upgrade, de viteza de îmbunătăţiri, dar l-am văzut de când se deplasează la o platforma AMD64 cu PCI-E şi SATA2 este incredibil şi am recomanda că, dacă puteţi să-l întind, face upgrade de procesor / Plăci de bază / RAM Combo primele. |
|
| |||
| |||
| Sunt pregătit pentru o nouă cgraphics carte, dar pentru a merge PCI E şi păstrarea aproximativ aceeaşi performanţă înseamnă cumpărarea toate componentele enumerate mai jos, în loc de doar cumpararea Ã, Â £ 230 carte, care poate rula jocuri de astăzi în plină grafică şi de buna FPS . Plăci de bază Ã, Â £ 60 CPU Ã, Â £ 160 Ram Ã, Â £ 290 Placă grafică Ã, Â £ 230 Total Ã, Â £ 740 My Computer specificaţiile Acum CPU AMD 64 FX-51 2,3 Ghz răcite cu apă Ram Dual channel 4x 512MB ECC DDR 400 Placă grafică Nvidia 6800 GT GPU 430Mhz memorie 1100Mhz răcite cu apă Plăci de bază Gigabyte AGP x8 Socket 940 Placă de sunet Audigy 2 ZS Sunt de acord, dacă vrei să spui lor nu AGP un alt punct de cumpărare în cazul în care restul de spec. este modul în urmă, dar la mo este încă nejustificată. |
|
| |||
| |||
| Sunt sigur de ce, care vine la o, Â £ 740 dar Voi lua cuvântul tău pentru ea - My 2GB de RAM dual canal cu siguranţă nu-mi un cost, Â £ 290, cu toate că, probabil, va plăti suplimentar pentru ECC ? Punctul meu de vedere este că, dacă ai bani, muta cu ori, si judecand dupa care computerul spec. nu aţi drămui când aţi cumpărat / construit-o:) Nu e de nici un tembel stretch esti asa de bine, punctul meu de vedere a fost mai mult cu cele de pe vechiul chugging lungul lui Duron, Celeron sau Athlon XP lui, care ar fi mai bine să fac un sistem de bază 64bit pentru aceeaşi bani şi să vadă îmbunătăţiri în toate aspectele. |
|
| |||
| |||
| Pretul pentru memoria RAM este de 2x 1GB DDR 2 1066Mhz lor nici un punct de cumpărare lent berbec pentru un procesor rapid si am nevoie de cel puţin 1.6 GB de RAM de animaţie 3D Sunt de lucru pe. Dacă am fost încă cu un AMD XP sau Pent 4 ai dreptate. Mi-ar aştepta până în care bugetul este acolo pentru un plin construi, mai degrabă decât cheltuiesc mai mult pe o masina de moarte. Dacă nvidia scoate în evidenţă de sereies 8 carte pentru AGP I Noţiuni de bază care va fi sau stick cu ceea ce eu am pana ma simt eu am plăţile de valoare din acest lucru. A fost doar un an în urmă când am baught acest spec. comp de mai jos pentru prestarea meu de animaţie. Am ales doar placa de bază pentru reprezentările 3D performanţă astfel că is'nt la fel de bun pentru jocuri sau de modelare 3D, ca de jocuri şi de muncă comp de mai sus şi nu de a obţine o thaught cu un PCI E socket. CPU1 AMD Opteron 246 Troy Core 2GHz 1MB CPU2 AMD Opteron 246 Troy Core 2GHz 1MB Ram 4X 512MB ECC DDR 400 Plăci de bază Tyan Thunder K8W S2885 dublu 940 prize 2X 8GB ram prize pentru fiecare procesor. AGP slot PCI X slots placă grafică FX5900 Hardrive 120GB Am fost de 246 de procesoare, astfel cum acestea au fost bine valoarea la timp şi am vrut să le înlocuiască cu curând 2x 3Ghz dual miezuri care 4 3Ghz miezuri de performanţă. Cred că quad miezuri va fi doar pentru socket F când lor în anul următor. Asta inseamna ca vom avea de a face upgrade pentru placa de bază în cadrul prestării comp prea e ca acest film The Money Pit. |
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru asta! M-am de gând să cumpere un nou calculator, dar din cauza cheltuielilor de judecată, am hotărât să-mi doar upgrade curent. Eu nu am fost de gând să-mi schimb placa de bază (este AGP), aşa că am fost întrebaţi ce placă grafică de cel mai bun ar fi. Oricine se cunosc preţurile de pe asta? |
|
| |||
| |||
| Ã, Â £ 230 pentru carte, dar că va scădea de luna viitoare, când Seria 8 iese. |
|
| |||
| |||
| Uită tot ce-am spus despre cele mai bune noua placă grafică ATI AGP este mila mai bine ar trebui să fie în orice moment în curând sa numit X1950 Pro Sunt Nvidia influenţată şi de know acest bate pentru toate sloturile AGP său uriaş adavntage pre serie de peste 8 nvidia carduri este posibilitatea de a afişa hdri grafică antialising şi, în acelaşi timp. |
![]() |
|
| Marcaje |