![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Táto karta je vaše najlepšie kúpiť, ak Series 8 kariet nie sú k dispozícii pre AGP a prechod na PCI E je príliš upgrade. Gainward Bliss 7800GS + AGP 512mb Specs GPU: GeForce 7800GS GPU Clockspeed: 450 MHz Pamäť: 512MB 1,4 ns DDR3 Memory Clockspeed: 1250 MHz Bus: AGP-8X Video-Vlastnosti: Komponent, S-video a kompozitný výstup Konektivita: DVI + DVI + Video-Out |
|
| |||
| |||
| Je to výborná karta, ale ak si môže dovoliť kúpiť si high-end karty potom určite by ste mali mať záujem na upgrade vašej základnej dosky, procesora a pamäti prvý? Viem, že si nemôžeme dovoliť, aby všetky aktualizácie, ale zlepšenie rýchlosti som videl, pretože sa pohybujú na AMD64 platformu s PCI-E, SATA2, je neuveriteľné a já doporučuji, že ak môžete natiahnuť na neho upgradovať CPU / Motherboard / RAM combo prvý. |
|
| |||
| |||
| Som pripravený na novú kartu, ale cgraphics ísť PCI E a udržanie zhruba rovnaký výkon znamená nákup všetky nižšie uvedené súčasti miesto práve kupujete Ã, Â £ 230 kariet, ktoré môžu bežať na plný hier dnešnej grafiky a hladké FPS . Motherboard Ã, Â £ 60 CPU Ã, Â £ 160 Ram Ã, Â £ 290 Grafické karty Ã, Â £ 230 Spolu A, A 740 libier My Computer Specs teraz Procesory AMD 64 FX-51 2,3 Ghz vodou chladené Ram duální kanál 4x 512mb ECC DDR 400 Grafické karty Nvidia 6800 GT GPU 430Mhz pamäte 1100Mhz vodou chladené Základné dosky Gigabyte AGP X8 socket 940 Zvukové karty Audigy 2 ZS Súhlasím, ak máte na mysli ich nákupu iného nemá zmysel, ak AGP zvyšok sa spec je spôsob, ako za sebou, ale na mo je to stále nastavenie. |
|
| |||
| |||
| Som si nie ste istí, prečo, ktorý prichádza na A, A 740 libier, ale budem mať svoje slovo na to - Môj 2GB RAM duální kanál určite neboli náklady mi Ã, Â £ 290, aj keď možno budete platiť za ďalšie ECC ? Moja otázka je, že ak máte peniaze, ísť s dobou, a súdy podľa tohto počítača spec ste škudlit, keď ste si zakúpili / postavený je:) Nie je to loudavé akýmkoľvek úsek tak, že ste v poriadku, moje miesto bolo na tie supění pozdĺž starej Duron to, Celeron alebo Athlon XP to, kto by lepšie získanie základných 64Bit systém za rovnaké peniaze a vidí zlepšenie vo všetkých aspektoch. |
|
| |||
| |||
| Cena za ram je pre 2x 1GB DDR 2 1066MHz im žiadny bod nákup pomalé RAM pre rýchly procesor a potrebujem minimálne 1,6 GB RAM pre 3D animácie som pracoval. Keď som bol ešte s AMD XP alebo Pent 4 máte pravdu. Já bych čakať do rozpočtu je tam úplný stavať skôr ako utrácať viac o hynúce stroj. Ak nvidia prináša z sereies 8 kartu pre AGP som sa, že získanie alebo tyčinky s tým, čo som dostal, až jsem já mám pocit, že peniaze z tohto majetku. Až pred rokom, keď som baught tejto comp pod spec pre renderovanie moje animácie. Já jen vybrala základná doska pre 3D zobrazovanie výsledkov tak is'nt ako dobré pre hry alebo 3D modelovanie ako herné a pracovné comp vyššie a nikdy thaught, ako sa jedno s PCI E socket. CPU1 AMD Opteron 246 Troy Core 2GHz 1 MB. CPU2 AMD Opteron 246 Troy Core 2GHz 1 MB. Ram 4X 512mb ECC DDR 400 Základné dosky Tyan Thunder K8W S2885 duální 940 podstavků 2X 8GB RAM sokety pre každý CPU. AGP slot PCI sloty X Grafická karta FX5900 Hardrive 120gigabajt Mám 246 procesormi, ktoré boli výhodné v čase, keď som chcela čoskoro nahradiť je s 2x 3Ghz dvojaký jadra dáva 4 3Ghz jadra výkon. Myslím, že čtyřkoalice jadier bude len pre socket F, keď ich von budúceho roka. To znamená, že budem musieť upgradovať dosku v renderovanie comp taky je to, že film Money Pit. |
|
| |||
| |||
| Vďaka za to! Som šiel kúpiť celý nový počítač, ale vzhľadom k nákladom, rozhodol som sa len upgradovať svoje existujúce. Bol som nebudeme meniť mojej základnej doske (je AGP), takže som premýšľal čo najlepšie grafickú kartu by. Nikomu vedieť ceny na to? |
|
| |||
| |||
| Ã, Â £ 230 pre túto kartu, ale je to bude klesať budúci mesiac, kedy Series 8 vyjde. |
|
| |||
| |||
| Zabudnite na všetko, čo som povedal o najlepšiu novú grafickú kartu ATI AGP je míle lepšia by mala byť v dohľadnej dobe svoje názvom X1950 pre I'm Nvidia neobjektivní a know tejto poráža všetky AGP slotov pre jeho obrovské adavntage po vopred séria 8 nvidia kariet je môžu zobrazovať hdri grafika a antialising súčasne. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Grafické karty, ktoré sú Pomocou 6 Pin Ps. Konektory lepšie, všeobecne? | P5200 | Graphics Cards & Monitory | 5 | 28. marca 2009 08:41 |
| Ako si povedať / poznať výkon vášho počítača vr celej grafické karty atď | Carl | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 30. júna 2008 09:05 |
| Nové grafické karty Potrebné - 2 monitory | ableit | Graphics Cards & Monitory | 1 | 27. novembra 2007 10:06 |
| 7800GS Fan odobratie? | Hybr! D | Graphics Cards & Monitory | 8 | 8. august 2007 08:58 |
| Grafické karty - Radeon 9550 | Mike | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 20. október 2006 05:12 |
| Thread Tools | |
| |