![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ова картица је најбоље купити ако Сериес 8 картица не постане доступна за АГП и ПЦИ надоградњом на Е је превише за надоградњу. Гаинуард Блисс 7800ГС + АГП 512МБ Спецификације ГПУ: ГеФорце 7800ГС Цлоцкспеед ГПУ: 450 МХз Меморија: 512МБ 1,4 нс ДДР3 Цлоцкспеед Меморија: 1250 МХз Аутобуси: АГП-8кс Видео-Феатурес: компонентни, С-Видео & цомпосите Оут Повезивање: ДВИ + ДВИ + Видео-Оут |
|
| |||
| |||
| То је одлична картица, али ако си можете приуштити да купите хигх-енд картицу онда свакако бисте требали бити у потрази за надоградњу ваше матичне плоче, ЦПУ и РАМ-а први? Знам да не могу сви приуштити да побољшају, али на брзину сам видео побољшања од креће на АМД64 платформе са ПЦИ-Е, САТА2 је невероватно, а ја препоручујем да ако можеш растегнути се на њега, надоградити процесор / матична плоча / РАМ комбиновани први. |
|
| |||
| |||
| Ја сам спремна за нову цграпхицс картицу, али да иде ПЦИ Е и чување отприлике исте перформансе то значи да купују све компоненте наведене у наставку уместо само куповина А̃, Я £ 230 картицу која се може изводити данашњим играма при пуној графику и глатку ФПС . Матична плоча А̃, Я £ 60 ЦПУ А̃, Я £ 160 Рам А̃, Я £ 290 Графичка картица А̃, Я £ 230 Укупно А̃, Я £ 740 Мы Цомпутер Ноу Спецификације ЦПУ АМД 64 ФКС-51 2,3 ГХз хлађен водом Рам двојан канал ецц 4кс 512МБ ДДР 400 Графичка картица НВИДИА 6800 ГТ ГПУ 430Мхз меморију 1100Мхз хлађен водом Матична плоча Гигабајт АГП Кс8 соцкет 940 Звучна картица Аудигы 2 КС Слажем се, ако сте мислили на њих не купују другу тачку АГП ако остатак је шпекулација је тако иза себе, али на тренутак то је још увек нуклеарног уништења на много начина. |
|
| |||
| |||
| И'м сигурни да је то разлог зашто долази до, Я £ 740, али ја ћу узети твоју реч за то - Мој 2ГБ РАМ Дуал канала засигурно није костим мене, Я £ 290, мада можда и да плаћате додатно за ецц ? Мој поинт је да ако имате новац, кретати се са пута, а судећи по томе рачунара спец нисте штедити кад сте купили / изграђена је:) То није никакав пипаво протежу тако си добро, мој поинт је био више за оне цхуггинг заједно на старим Дурон'с, Целерон или Атхлон КСП-а који би се боље узимајући основно 64бит систем за исти новац и виђење побољшања у свим аспектима. |
|
| |||
| |||
| Цена је за рам 2кс 1ГБ ДДР 2 1066Мхз Њихова тачка не купују споро овна за ЦПУ и брзо ми треба барем 1,6 ГБ РАМ-а за 3Д анимације сам радите. Ако сам се ипак са АМД КСП или стешњен 4 ти си у праву. Ја бих сачекати буџет је тамо за потпуни градити, а не трошити више на умирање машине. Ако НВИДИА доноси извадити сереиес 8 картица за АГП ћу се да добије или штапа с тим што сам добио до И феел И'ве гот монеыс је вредно од овог. Тек пре годину дана када сам баугхт ову цомп доле спец за Исцртавање моје анимације. Ја само изабрали матична плоча за 3Д приказивање перформансе тако да ис'нт као добар за игре или 3Д моделирање као гаминг и радних цомп горе и никад тхаугхт добијања једну са ПЦИ Е утичницу. ЦПУ1 АМД Оптерон 246 Троы Цоре 2ГХз 1МБ ЦПУ2 АМД Оптерон 246 Троы Цоре 2ГХз 1МБ Рам Ецц 4кс 512МБ ДДР 400 Матична плоча Тыан Тхундер К8У С2885 дуал 940 утичнице 2кс 8ГБ РАМ-а подножја за сваку ЦПУ. АГП слот ПЦИ слот Кс графичка картица ФКС5900 Хардриве 120ГБ Добио сам 246 ЦПУ док су добре вредности у време и ЈА оскудица то ускоро заменити их са 2кс 3Гхз дуал језгра дајући 4 3Гхз језгра перформансе. Мислим да је Куад језгра бити ће само за соцкет Ф кад им се идуће године. То значи да ћу морати да надоградите на матичној плочи у приказивање цомп превише је такав филм Монеы котлина. |
|
| |||
| |||
| Хвала за ово! ЈА је идући у целини купити ново рачунар, али с обзиром на трошкове, одлучио сам да само надоградити моје тренутне један. ЈА није 'лијегање Промена мој матична плоча (то је АГП), па сам се питате шта је најбоља графичка картица ће бити. Свако зна цене на ово? |
|
| |||
| |||
| А, Я £ 230 за ту картицу, али се дешава да се следећи месец када Сериес 8 изађе. |
|
| |||
| |||
| Заборавите све што сам рекао о најбољим новим АТИ АГП графичка картица је миљама боље било када би требало да буде изван њеног ускоро зове Кс1950 Про И'м НВИДИА пристрасан и кноу тхис побеђује све за АГП слот над својим огромним адавнтаге унапред серије 8 НВИДИА картица је то може приказати хдри графике и антиалисинг у исто време. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Графичке Картице Које су Користите 6 Пин пс. Конектори Бољи, уопштено? | П5200 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 28 март 2009 08:41 |
| Како Вам се јавити / знају са снагом ваше рачунар цијелом инц графичке картице, итд | Царл | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 30. јуна 2008 09:05 |
| Потребно Неу Грапхиц Цардс - 2 Монитори | аблеит | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 27 новембар 2007 10:06 |
| 7800ГС Фан Уклањање? | Хыбр! Д | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 8 аугуст 2007 08:58 |
| Графичке картице - Радеон 9550 | Мајк | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 20 октобар 2006 05:12 |
| Тхреад Тоолс | |
| |