![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Bu kart en iyi satın eğer Serisi 8 kartları AGP için kullanılabilir hale yoktur ve PCI E yükseltmek çok fazla bir yükseltmedir. Gainward BLISS 7800GS + AGP 512MB SPECS GPU: GeForce 7800GS GPU Clockspeed: 450 MHz Bellek: 512MB 1,4 NS DDR3 Hafıza Clockspeed: 1250 MHz Otobüs: AGP-8X Video Özellikleri: Komponent, S-Video ve Composite Out Bağlantı: DVI + DVI + Video-Out |
|
| |||
| |||
| Bu mükemmel bir kart, ama eğer daha sonra mutlaka size anakart, işlemci ve RAM ilk yükseltme konusunda gereken bir üst uç kartı satın almak için yapabilir miyiz? Ben hepimiz yükseltme göze alamaz, ama ben PCI bir AMD64 platformu-E ve SATA2 inanılmaz hareket beri gördüm ve eğer, bu, CPU yükseltme / Anakart / streç fazla olabilir hızlı gelişmeler RAM birlikte ilk. |
|
| |||
| |||
| Yeni bir cgraphics kartı ama hazırım PCI E git ve satın alma anlamına gelir kabaca aynı performansı tutarak tüm yerine sadece tam grafik ve pürüzsüz fps'de günümüzün oyunlar çalıştırabilirsiniz, Â £ 230 kartı bir satın almanın bileşenleri aşağıda listelenen . Anakart Ã, Â £ 60 CPU Ã, Â £ 160 Ram Ã, Â £ 290 Grafik Kartı Ã, Â £ 230 Toplam Ã, Â £ 740 Bilgisayarım Özellikler Şimdi CPU AMD 64 FX-51 2,3 Ghz su soğutmalı Ram kanal 4x 512MB ECC DDR 400 Çift Grafik Kartı Nvidia 6800 GT GPU 430Mhz bellek 1100Mhz su soğutmalı Anakart Gigabyte AGP x8 soket 940 Ses Kartı Audigy 2 ZS Eğer onlar herhangi bir spec geri kalan arkasında şekilde ama başka bir AGP satın alma noktası anlamına Katılıyorum hala tarafından's Mo at. |
|
| |||
| |||
| Ben olarak emin oldum neden Ã, Â £ 740 gelir ama bunun için söz alır - Çift kanal RAM My 2GB kesinlikle bana, Â £ 290, ama belki de ek ECC için ödeme ücreti didn't ? Benim nokta eğer, zamana göre, hareket ve yargılamak size satın eksik didn't bilgisayar tarafından özel / inşa:) para var Herhangi bir uzatma böylece iyi olduğunuzda, benim noktası tarafından mızmız değil daha eski Duron's, üzerinde bu chugging için Celeron veya Athlon XP's kim daha aynı para için temel 64bit sistem olacak ve her yönüyle geliştirilmesi görüyorum. |
|
| |||
| |||
| Hızlı bir işlemci için yavaş koç satın hiçbir noktası koç fiyatı DDR 2 1066MHz'a Onlar 2x 1GB için ben üzerinde çalışıyorum 3D Animasyon için Ram en az 1,6 GB gerekir. Bir AMD XP veya bastırılmış 4 haklısın ben hala varsa. Ben bütçe kadar beklemek de bir yapı için oldukça tam bir boyama makinesi hakkında daha fazla harcama than. Eğer NVIDIA bu sereies ben ya da ben bu çıkmanın paralar değer var hissediyorum kadar ne var sopa ile elde edilecektir AGP 8 kart ortaya çıkarır. Sadece bir yıl önce ben animasyon görüntüleştirme için özel aşağıdaki Zorunlu baught oldu. Bu gibi oyunlar veya oyun olarak 3D modelleme ve üzerinde çalışma Zorunlu ve PCI E soketiyle bir almanın thaught hiç iyi is'nt Sadece 3 boyutun performans için anakart seçtim. CPU1 AMD Opteron 246 Truva Core 2Ghz 1MB CPU2 AMD Opteron 246 Truva Core 2Ghz 1MB Ram 4X 512MB ECC DDR 400 Anakart Tyan Thunder K8W S2885 çift 940 soketlerini her işlemci için 2X 8GB bellek soketleri. AGP yuvasının PCI X yuvası grafik kartı FX5900 Hardrive 120GB Ben zaman onlar iyi değeri olarak ve yakında 2x 3Ghz çift çekirdekli 4 3Ghz çekirdek performansı vererek, onları değiştirmek için istediği 246 CPU'ları var. Ben dört çekirdekli tek soket F olacağını düşünüyorum kendi dışında önümüzdeki yıl. İşte ben de o filmi The Money Pit gibi görüntüleştirme Zorunlu anakart yükseltme etmelisiniz. |
|
| |||
| |||
| Bunun için teşekkür ederiz! Ben yepyeni bir bilgisayar satın almak, gidiyordu ama maliyeti nedeniyle, sadece geçerli bir yükseltme kararı aldı. En iyi grafik kartı ne olacağını merak ediyorum ben anakartı değiştirmek olacak değildi (bu AGP), so. Herkes bu konuda fiyatlar biliyor musun? |
|
| |||
| |||
| Ã, Â £ 230 bu kart için ama önümüzdeki ay zaman Serisi 8 çıkan sonbahar olacak. |
|
| |||
| |||
| Unutun tüm i en yeni ATI AGP grafik kartı mil daha iyidir her zaman yakında onun adı X1950 yanlısı I'm Nvidia önyargılı olmak gerektiğini ve bu AGP yuvası öncesi serisi 8 NVIDIA kartları üzerindeki büyük adavntage tüm yendi bilmek ne dedi bu hdri grafik ekran ve aynı zamanda antialising. |
![]() |
|
| Bookmarks |