menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Alienware Laptop Nápověda - Potřebujete RCA Výstup Yellow

Reply

Thread Nástroje
Old 14. června 2009, 12:25
Nový člen skupiny

Default Alienware Laptop Nápověda - Potřebujete RCA Výstup Yellow

Moje Alienware notebook má HDMI výstup (Yay Ahoj Def!), Ale problém je nechci ani potřebovat. Pro Karaoke Potřebuji žlutý RCA výstup, které můj notebook nemůže udělat.

Za nejlépe pod 50 dolarů (ale poslat odkazy bez ohledu Potřebuji koupit v příštích 24 hodinách) Potřebuji se dostat žlutou RCA výstup.

Nemůžu samozřejmě projdou stovky adaptéry a převodníky, ale jsem hledat případné USB video výstup případně existují.

Jakákoli pomoc a odkazy jsou vítány.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Alienware Notebook Hard Drive Failure Ulfrinn Drives & Removable Media 4 16.října 2009 20:18
Servisní manuál pro Alienware 5620D Gaming Laptop cpugeek Notebooky, Mobily a PDA 0 28. května 2009 18:44
Oba Ethernet Controller a PCI Modem má žlutý otazník fr33lancer Operační systémy Windows 1 26. května 2009 08:55
Žlutá a modrá mrdaveyk Procesory, základní desky & RAM 1 2. Září 2007 14:54
Samostatné zobrazit výstup z notebooku jamsok Graphics Cards & Monitory 2 5. duben 2007 09:04
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.