![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Moje Alienware notebook má HDMI výstup (Yay Ahoj Def!), Ale problém je nechci ani potřebovat. Pro Karaoke Potřebuji žlutý RCA výstup, které můj notebook nemůže udělat. Za nejlépe pod 50 dolarů (ale poslat odkazy bez ohledu Potřebuji koupit v příštích 24 hodinách) Potřebuji se dostat žlutou RCA výstup. Nemůžu samozřejmě projdou stovky adaptéry a převodníky, ale jsem hledat případné USB video výstup případně existují. Jakákoli pomoc a odkazy jsou vítány. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Alienware Notebook Hard Drive Failure | Ulfrinn | Drives & Removable Media | 4 | 16.října 2009 20:18 |
| Servisní manuál pro Alienware 5620D Gaming Laptop | cpugeek | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 28. května 2009 18:44 |
| Oba Ethernet Controller a PCI Modem má žlutý otazník | fr33lancer | Operační systémy Windows | 1 | 26. května 2009 08:55 |
| Žlutá a modrá | mrdaveyk | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 2. Září 2007 14:54 |
| Samostatné zobrazit výstup z notebooku | jamsok | Graphics Cards & Monitory | 2 | 5. duben 2007 09:04 |
| Thread Nástroje | |
| |