![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj Alienware laptop ima HDMI izlaz (Hi def Yay!), Ali problem je da ne želite ili trebate ga. Za Karaoke Trebam RCA izlazni žute, što moj laptop ne može raditi. Za po mogućnosti ispod 50 dolara (ali poslati linkove bez obzira da trebam kupiti to u sljedeća 24 sata) mi je potrebno da biste dobili žute RCA izlaz. Ja mogu očito proći stotine prilagodnike i pretvarači, no ja sam u potrazi moguće USB video output, ako bilo koja postoji. Bilo kakva pomoć i linkovi su poštovati. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Alienware Laptop Hard Drive Failure | Ulfrinn | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 16 listopad 2009 20:18 |
| Service Manual za 5620D Gaming Alienware Laptop | cpugeek | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 0 | 28. svibanj 2009 18:44 |
| Oba Ethernet Controller i PCI Modem ima žute upitnik | fr33lancer | Windows Operating Systems | 1 | 26. svibanj 2009 08:55 |
| Žuta i plava | mrdaveyk | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 2. Sep 2007 14:54 |
| Odvojeni izlaz iz zaslona laptopa | jamsok | Graphics Cards & Monitors | 2 | 5. travanj 2007 09:04 |
| Thread Tools | |
| |