kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Alienware noteszgép Segítség - Need sárga RCA kimenet

Reply

Téma eszközök
Old Június 14 2009, 12:25
Új tag Csoport

Default Alienware noteszgép Segítség - Need sárga RCA kimenet

Saját Alienware laptop van HDMI kimenet (Hi Def Yay!), De a probléma nem akarom, vagy szüksége van rá. A Karaoke kell egy sárga RCA kimenet, ami az én laptop nem tehetem.

A lehetőség szerint $ 50 (de küld linkek függetlenül tudok vásárolni ezt a következő 24 óra) van szükség, hogy a sárga RCA kimenet.

Én természetesen továbbra is több száz adapterek és konverterek, de keresett egy esetleges USB video kimenet, ha vannak ilyenek.

Minden segítséget és linkeket is appreciated.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Alienware Laptop Hard Drive Failure Ulfrinn Drives & Removable Media 4 Október 16, 2009 20:18
Szerviz Kézikönyvben a Alienware 5620D Gaming Laptop cpugeek Laptopok, PDA-k & Mobiles 0 28. május 2009 18:44
Az Ethernet Controller és PCI Modem egy sárga kérdőjel fr33lancer A Windows operációs rendszerek 1 26. május 2009 08:55
Sárga és kék mrdaveyk Processzorok, alaplapok és RAM 1 2. Szeptember 2007 14:54
Külön kimenettel a laptop jamsok Grafikus kártyák és monitorok 2 5. április 2007 09:04
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.