![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját Alienware laptop van HDMI kimenet (Hi Def Yay!), De a probléma nem akarom, vagy szüksége van rá. A Karaoke kell egy sárga RCA kimenet, ami az én laptop nem tehetem. A lehetőség szerint $ 50 (de küld linkek függetlenül tudok vásárolni ezt a következő 24 óra) van szükség, hogy a sárga RCA kimenet. Én természetesen továbbra is több száz adapterek és konverterek, de keresett egy esetleges USB video kimenet, ha vannak ilyenek. Minden segítséget és linkeket is appreciated. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Alienware Laptop Hard Drive Failure | Ulfrinn | Drives & Removable Media | 4 | Október 16, 2009 20:18 |
| Szerviz Kézikönyvben a Alienware 5620D Gaming Laptop | cpugeek | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 28. május 2009 18:44 |
| Az Ethernet Controller és PCI Modem egy sárga kérdőjel | fr33lancer | A Windows operációs rendszerek | 1 | 26. május 2009 08:55 |
| Sárga és kék | mrdaveyk | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 2. Szeptember 2007 14:54 |
| Külön kimenettel a laptop | jamsok | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 5. április 2007 09:04 |
| Téma eszközök | |
| |