![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mans Alienware klēpjdators ir HDMI izeja (Yay Hi Def!), Bet problēma ir tā, es nevēlos, vai tas ir nepieciešams. For Karaoke Man vajag RCA dzeltens produkciju, kas savu klēpjdatoru nevar darīt. Par vēlams, $ 50 (bet sūtīt saites neatkarīgi Man vajag nopirkt to nākamo 24 stundu laikā) Man vajag, lai iegūtu RCA dzeltens produkciju. Es, protams, var iet cauri simtiem adapteri un pārveidotāji, bet es esmu izskata iespējamo USB video izeja ja tādi pastāv. Any help un saites appreciated. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Alienware Laptop Hard Drive atteice | Ulfrinn | Drives & Removable Media | 4 | 16 oktobris 2009 20:18 |
| Service Manual par Alienware 5620D Gaming Laptop | cpugeek | Portatīvie datori, Mobiles & PDA | 0 | 28 maijs 2009 18:44 |
| Gan Ethernet kontrolieri un PCI Modems ir dzeltena jautājuma zīme | fr33lancer | Windows Operating Systems | 1 | 26 maijs 2009 08:55 |
| Dzeltena un zila | mrdaveyk | CPU, Motherboards & RAM | 1 | 2 septembris 2007 14:54 |
| Atsevišķus displeja izejas no klēpjdatora | jamsok | Graphics Cards & Monitors | 2 | 5 aprīlis 2007 09:04 |
| Thread Tools | |
| |