rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Alienware Laptop Pomoc - Potrzebujesz Yellow wyjściowe RCA

Reply

Narzędzia wątku
Old 14. czerwca 2009, 12:25
Nowe państwa grupy

Default Alienware Laptop Pomoc - Potrzebujesz Yellow wyjściowe RCA

Mój laptop Alienware ma wyjście HDMI (Hi Def Yay!), Ale problem jest nie chcę lub potrzebują. Na Karaoke Potrzebuję żółty wyjścia RCA, które mój laptop nie może zrobić.

Do najlepiej pod 50 dolarów (ale wysyłanie linków niezależnie muszę kupić ten w ciągu najbliższych 24 godzin), że muszę uzyskać wyjście RCA żółty.

Mogę oczywiście przejść setki kart i przetwórców, ale patrząc na USB możliwe wyjścia video jeśli takie istnieją.

Każda pomoc i linki są doceniane.
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Alienware Laptop Hard Drive Failure Ulfrinn Removable Media Drives & 4 16 października 2009 20:18
Service Manual dla Alienware 5620D Gaming Laptop cpugeek Laptopy, Telefony i Akcesoria 0 28 maja 2009 18:44
Zarówno Ethernet Controller oraz PCI Modem posiada żółty znak zapytania fr33lancer Windows Operating Systems 1 26 maj 2009 08:55
Żółty i niebieski mrdaveyk Procesorów, pamięci RAM i Motherboards 1 2-ga Wrz 2007 14:54
Oddzielny wyświetlacz wyjście z laptopa jamsok Monitory i karty graficzne 2 5 kwietnia 2007 09:04
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.